- Motosikleti
- Sym Wolf Sb250Ni
O zaman ben son turdaki gibi önde yardırmaya devam edeyim mübarek![]()
Mübarek yetmedi valla düzde nefesimiz 3 silindir 800'lük Tiger'a
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Gaza getirme o da peşinden yardırmasın sonra.
Öyle diyorum ama son yıllardaki tek kötü kazasını benimle turdayken Edirne'de benim arkamdan geliyorken yaptı. Ben xmax sürüyordum o zamanlar, sizin motorlara göre xmaxın yardırmasından ne olur, şehir içi hızımız 50 bile değilken kaza yapmıştı, o halde motora tekrar binip istanbula eve kadar sürebilmişti acayip dayanıklıymış. Sonra 2 aya yakın motor süremedi ama.
Hala ara sıra aklıma geldikçe kendimi suçluyorum, yola adımını atan yaya görünce yay geçidinde ani fren yapmayıp devam etseydim belki o da ani fren yapmayacaktı, bende abs var kolayca zınk diye durdum ama abs olmayan motor ön teker kayınca kaza olmuştu.
Senin canın sağolsun espresso aga, nedeni senin fren yapmandan ziyade benim dikkatimin başka yerde olması, konumlanma hatam, takip mesafesi bırakmamam ve geç tepki vermem. Abs sadece bu örnekte süs, Abs'ye gelene kadar hatanın büyüğü bende. Buarada 2 ay değil, 1 ay süremedim. İlk 15 gün sol bacağımı ve sağ elimi hiç kullanamadım. Senden de Allah razı olsun gece gece beni arabayla alıp hastanelere taşıdın.