geçen gün motorun bakımını yaptırdım ben kayışını 8.000 diyorsunuz ben 3.000' de değiştirdim.. o da gıcık aldım diye tuhaf sesler geliyodu gitmiyodu falan filan komple bir bakım yaptırttım bunların kayışları 2 çeşitmiş bana 2 sini de gösterdi fiyatları kalın olan incesinin 3'te 2 si daha pahalı ben kalın olandan taktırdım... motor otomatik bilyaları arka tekerleğin bilyaları fren balataları motorun yağını da değiştirdim onun dışında 2 tane beyaz lamba taktırdım parkları mavi yaptırdım hava filtresi temizlendi diskler disk spreyiyle temizlendi başka...

başka da hatırlamıyorum ve hepsine 50 YTL para verdim bir çoğunuzun zoruna gidecek biliyorum ama

kayışların fiyatları benim taktırdığım 25 diğeri 15 YTL haberiniz olsun 100 YTL ye taktıkları kayışın gideri bu fakat sökebilmek için çok uğraşıyolar benim arkadaşımdı yanında bulunduğum çoğu zaman bir tas vida çıktı

ama hepsini 50 YTL ye halletti tabi biz karşılıklı bilgisayar işlerini ben yapıyorum servis ihtiyacımı o karşılıyor o şekilde paslaşıyoruz....
bu arada çok önceki sayfalarda elektiriğiyle ilgili bir kaç bişey yazılmış...
şöyle diyordu arkadaşlar;
bilmem nerede bir T1 gördüm adam beyaz ampul teyip ve mavi neon takmış altına ve marş tek seferde basıyor sebebini sorduğumda ise şarj dinamosunu suzuki marka bir dinamoyla değiştiğini ve hiç bir sorun yaşamadığını söylemiş...
bende arkadaşa dedim böyle böyle benimkini de değiştirelim elektirikten sorun yaşamak istemem diye de güldüler bana araba mı bu diye hatta sen rahat ol ben mercedes o 403 dinamosu takarım buna git evin elektiriğini de bunla karşıla gibisinden bir alay konusu olduk

yahu bu motorlarda şarj dinamosu diye bir kavram yokmuş adını söyledi ama unuttum o sistemle üretiliyormuş elektirik ondan 3 kablo çıkıyomuş biri de aküyü şarj ediyormuş vs. vs. yahu o sayfalarda millet bu kadar mı saf olur bir de bir çok katılan var bir diğer arkadaşta diyor ki beyaz ampül takmadan önce şarj dinamonuzu iyi bir tanesiyle değiştirmenizi tavsiye ederim ondan sonra ampülünüzü takın filan ciddi olarak yuhladım arkadaşları yani hadi bilmeyen birisi ortaya atıyor diğer saflar niye atlıyor
okayyorukcuoglu
teşekkür ederim sende yapmak istersen hiç te zor değil sadece 3 tane park lambası alacaksın tamamen mavi istiyorsan 3 ü de mavi benim ki gibi yapmak istiyorsan 2 mavi 1 kırmızı... takması ise sadece ön fiberi söktüğünde km saatinin altında contalar var onları az bişey çekersen çıkıyor içinde sarı olan park lambalarını sökerek yenilerini takınca böyle oluyor çok basit toplam yarım saatte yapılabilecek bir modifiye...
tavsiye de ederim gece kırmızı ışıkta durduğumda arabanın camından kadranıma bakıp göz süzmeleri hoşuma gidiyor

dün akşam bir ASYA T1 ile karşılaştık çok beğendi motorumun sesini ve kalkışını da takdir etti iyi bakıyorsun gibisinden gururlandırıcı sözlerde bulundu... abi çin malı değil japon malı da olsa bu insan yapımı tabiri caizse ne ekersen onu biçersin göz gibi bakarsan göz değecek seviyede olur langir lüngür kullanırsan 3 günde dağılır...
ben motorumun en ufak ses çıkarmasını istemem bu akşam son sesi de engelledik saolsun arkadaşla şu anda tık yok motorumda ne zırıltı ne vızırtı otoyolda 60 - 70 le giderken ne bir titreşim ne eksoz sesi ne de motor sesi hiç bişey duyulmuyor lastik sesinin dışında o konuda çok memnunum 150 T lerin bu kadar sessiz çalışanını hiç görmedim sıfır alan arkadaşımın ki dahil...
yaa o değilde bu benim koltuk iyice söküldü gitti ne yapacaz ona ya ? servisine sordutturdum adanada kullanıcı hatasına giriyormuş ki mantıken doğru ben elimle bagajı kapatçam diye çöktüğümde ilk fireyi vermiştim sündü gitti

tavsiyesi olan ?