bende bir senedir motosiklet kullanıcısıyım.ilk motorum bir 250 lik fym çapır ben bunla başladım ve hala biniyorum.şu an 9000 km civarında.ama kendime yeni bir heyecan aradım yaz geldi bizim motorlara şortla binilmiyor.adamın ayakları yanıyo yeryer sıcak.değişiklik olsun dedim gittim bir as15o t1 aldım.2 gündür sizin formu okuyorum.bana çok faydalı oldu.daha motoru teslim almadım büyük ihtimalle cuma falan anca alıpta binebilirim.ama bana yaşatacağı sorunları ve nasıl başedeceğimi sayenizde çok iyi biliyorum.
bişi sormak istiyorum bu form 2005 ten beri yazılıyo ilk sayfadaki motorlar ilk pertiler galiba benim merak ettiğim şey acaba sonradan gelen motorlarda malzeme değiştimi? mesela ayarlı amortisör varmı?mesela aküsü artık iyimi?döşemeleri artık yırtılacak mı? gibi gelen malzemeler farklımı diye soruyorum yani.ben kadıköydeyim.ama karşıda da olsa farketmez.iiiyi bi servis varmı götürebileceğim.çünkü rodajını çok iyi yapmak istiyorum.zaten 1 haftada biter benim rodajım.sonra yagını sigortasını aküsünü lastiklerini farlarını değiştireceğim.sonra da bi sorun çıkaracağını sanmıyorum.
fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.beni de aranıza alın...
kadıköyde murat sinemasının (fikirtepe) olduğu yerde asya servisi var orada sadece servet ustaya iş yaptırın.
ilk gelen motorların amortisörleri sabitti ben 2 ay önce değiştirttim ayarlı takmışlardı.
benim şahsi görüşüm 2005 yılında gelen mallar 2006 lardan daha sağlam