nvd27' Alıntı:arkadaşlar bayağı uzun zamandır sizlere yazamıyordum.. 1 hafta önce kuşhu yani motorumu sattım (as125t):salut: satarken hiç acımadım ama sonra yavaş yavaş gerçekten içime oturduevde resimleri fln gördükçe kötü oldum ya.. demek evdekilere çok belli etmişim ki babam gidip bana bitane daha motor almış.. eski motorumu ufak olduğu için satmıştım,babamda gidip asya150t-1 in tıpkısının aynısı salcano marka olanını almış ..
bende inceledim gerçekten plastik kalitesi olsun,rahatlığı olsun 150t1 den daha üstün.. ön - arka disc fren,arka çift amortisör,alarm..hem üzerinde fazla markada yazmıyo sadece 160 kadran koymuşlar ona çok güldüm :queen:
hemen söktüm üsstündeki yazıları.. siyah renk olduğu için çokta güzel oldu valla :queen: şimdi çok mutluyum.. akşam olsa da eve gitsem diye can atıyorum resmen.. plakası çıkmadı henüz çıktığı zaman nickimide değiştircem
bu arada benim motorun arka sinyaller sarı renkte sinyal kısmını siyahamı boyasam yoksa asya motorun arka stop lambasınımı alsam karar veremedim.. asyanın ki beyaz. bu arada çok yazdım eğer haala okuyan varsa helal olsun walla :mrgreen: hepinize kazasız günler,,çukursuz yollar
![]()
yeni motorun hayırlı olsun,yanlış hatırlamıyorsam bundan 5-6 ay önce senin motor (as125t) çalınmıştı ,bulundumu satığın motor o motormu.