selam arkadaşlar sizlere sormak istediğim bişey var AS 150 T 6A asyanın bu modelinde motor gücü olarak bir çelişki var anlamış değilim nasılmı şimdi bu motor asyanın resmi sitesinde özellikler kısmında motor gücü olarak 4.8Kw yazıyor hp ye çevirdiğimiz zaman 6.5 hp falan yapıyor aynı motor asyanın motor kataloğunda ise motor gücü 9Kw yazıyor hp ye çevirdiğimzde 12hp gücünde çıkıyor şimdi bu değerlerin hangisi doğru sizce???
eğer gerçekten 4.8 Kw ise motor gücü çok düşük değilmi 150 cc bir motor için bu işte bir yanlışlık var ama ne birde sizden bu motor hakkında kısa bilgiler almak istiyorum sorunlu bir motormu benim daha önce Mondial 150 hs motorum vardı sıfır almıştım 10.000 km kadar binip sattım bana hiç sorun çıkarmamıştı çok memnundum birde asyanın AS 150 T 7B modeli var aslında oda hoş ama teker küçük ve yakıt deposuda küçük 4 litre yazıyor o yüzden AS 150 T 6A düşünüyorum sizce hangisi AS 150 T 7B--AS 150 T 6A bu iki motor hakkındada kısaca bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum sağolun
2 motor hakkındada bilgim yok..Fakat bende 19A var ..
Benim makina hakkında söz edicek olursak..
git gel 300 km yol yaptım 2 kişi 9ô'a sabitledinmi motor tık demiyo ama yolda bitmiyo tabi..
Şehir içi ideal ..
Görüntü var ama grenajlar acaip dandik..
benim motorun 2 grenaj ayağı kendiliğinden kırılmış..Sorun değil o parçayı 4-5 ayak tutuyo ama söyliyim dedim..
Asya bi scooter'ada binmiştim markasını hatırlamıyorum sarı..
Bana göre hepsinde süspansiyon sorunu var en ufak çukuru bile içinde hissetmene birebir bunun için büyük tekerlekli olanı önerebilirim..
Ama genel olarak Asyayı veya çin malını önermiyorum 0 alıcaksan satamıyıcaksın yarı fiyatından azına gidicek vs vs zaten biliyosundur ama yinede hatırlatıyım dedim..
Asyaların çoğunun ekzozları 6 ayda 1 değişiyo benimki daha değişmedi ama yakındır..
Hakkında hayırlısı umarım istediğin gönlüne göre olan motora sahip olursun..