ve sonunda 4 yıldır gözüm gibi baktığım motorum dün ilk kez olduğu yerden sağ tarafına düştü:salut: dün ters şeride girmiştim şehir içinde parketmeye yer arıyordum karşıdan arabalar gelince bir boşluk bulup girdim ama yer bozuk olduğu için motoru bırakamıyorum indim üstünden ayaklığını açtım durucak gibi oldu ama bi taraftanda bıraksammı bırakmasammı yaparken arkamı dönmemle birlikte yerde sonuç ön kafa grenajı hafif çatladı çizikler falan t1 in grenajlarını hiç değiştiren oldumu acaba sadece kafa grenajı nekadardır bilgisi olan varmı?
Çok geçmiş olsun..Böyle bi anlık dalgınlık veya ters bi yere parketmek böyle sonuçlara sebep oluyor..
En çok korktuğu şeylerden biridir bende evin önü biraz bayır tek ayaklığa alıyorum acil işim olduğundan sonra aklım motorda kalıyo..
Bugün servise uğrarsam senin için sorabilirim..Sadece kafa grenajımı??
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:13 ----------
merhaba ben 1 hafta evvel 150t 19a aldım bugüne kadar memnundum ama bugün biraz fazla yağmur yağdı ve yolun ortasında pat pat yapıp durdu kaldı biraz su birikintisine girdim. galiba bi daha zor çalıştı fakat üstüne bindiğimde beni taşımadı stop yaptı. kaldı... ne yapacağımı bilmiyorum.... bugün pazar servislerde kapalı.....
Hava filtrene su girmiştir..Ayak koyma yerinin ortasınada anahtarla açılan bi yer var hava filtresi orda..
Yağmurda onu korumaya çalış gelen bütün suyu çekiyo ve motor stop ediyo bekle ki kurusun

r: