Damla Motor ile daha once tartistigimdan bahsetmistim, hicbirseyi garantiye sokmak istemedikleri ve her mudahale icin 20 ytl iscilik ucreti istedikleri icin. Bir daha size gelmiyecegim dedigimde, sen karsiya Ege Motor'a git de gor gununu diye, orayi da kotulemislerdi.
Herneyse, size son yasadiklarimdan bahsedeyim. 5800 km civari 30 YTL'ye kayis degismisti, gecen Cuma sabah motor 7500 km.de iken Omerli civari yolda kaldim, kayis daha 2000 km gitmeden kopmustu. Paket lastigi taktilar herhalde diye dusunmeye baslamistim. Ugraslar sonucu Cumartesi motoru bir tamirciye cektim, kayis parcalanmis haldeydi, ilginc olan kayisin markasi kaliteli oldugu soylenen Bando diye bir marka oldugu uzerinden zor da olsa okunuyordu. Usta bu kayis bu kadar cabuk kopmaz dedi, tek aciklamasi senin motora cikma kayis takmislar dedi. Eger bu marka gercekten kaliteli ise tek aciklamasi bu, ben motora yalniz biniyorum 80 kg. civariyim, motoru da cok zorlamamistim, hatta koptugu sirada rampa asagi iniyordum, sabah oldugu icin hava da cok sicak degildi henuz.
Bundan sonra peryodik bakimlar disinda servise gitmeyi dusunmuyorum, her turlu arizada disarida isinin ehli, musteriye saygili ustalar var onlara gidecegim, parca bulmak da sorun deil Sirkeci'de her turlu parca servisin yari fiyatina mevcut bulunuyor.
Yolunuz acik olsun.