Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
- Katılım
- 17 Şub 2005
- Mesajlar
- 373
300.000 km masalına inanmıyorum kusura bakma . özür dilerim .....
Valla ben de inanamadım... :bounce:
300.000 km masalına inanmıyorum kusura bakma . özür dilerim .....
normalkerem, gy200'ün yedekparça veya servis konusunda bir problem yok. 3 sene önce motoru türkiye'ye getiren "büyükpatronlar" pastanın kaymaklı tarafını götürdükten sonra firmayı devrettiler. Şu anda motorun büyük bir kısmı taşeron şirketlere döktürülerek, çinden gelen diğer parçalarla birlikte montajı yine türkiye'de yapılıyor.
firma el değiştirdikten sonra dağıtım kanallarını tekrar oluşturduğundan dolayı bayi ve servislerde ufak tefek değişiklikler oldu. Ama başta bahsettiğim gibi bu değişikliklerden kullanıcı zarar görmedi.
selamlar.
not: bu arada, verdiğim ilanda fiyat indirimi yaptım. ilgilenenler;
http://www.motosiklet.net/forum/sat...06-model-200cc-siyahcross-fiyat-indirimi.html
Valla ben de inanamadım... :bounce:
Zaman içerisinde sizlere motor konusunda oluşacak sorunlarınız için elimden geldiğince ve dilim döndüğünce yardımcı olmaya çalışacağım.
Sevgili Hamid Kardeşim,
Sende bizi unuttun iyice. Bir ara Ankara'nın Asyacıları olarak bir araya gelelim derim. Sende telefonum var nasılsa. Sevgili Kerem kardeşimizle ve seninle yüzyüze tanışmış oluruz hem.![]()
Sevgili Hamid Kardeşim,
Sende bizi unuttun iyice. Bir ara Ankara'nın Asyacıları olarak bir araya gelelim derim. Sende telefonum var nasılsa. Sevgili Kerem kardeşimizle ve seninle yüzyüze tanışmış oluruz hem.![]()
Arkadaşlar motorlarınızın bakımını ihmal etmeyin lütfen. Ben geçte olsa motorun arka teker bilyasını dağıttığını farkettim. Allahtan bir kaza bela gelmeden başımıza farkettik ve değiştirttik. Toplamda 20 YTL'ye maloldu bu değişim. Periyodik olarak bakım yapmayı ve kontrolleri aksatmayın. Bu arada benim motorun sol yolcu ayak pegi düşmüş. Sabitleme piminin kontra civatası düştüğü için yerinden çıkmış sanırım. Orjinalini beklemeye vaktim olmadığı için 20 YTL'ye yan sanayi bir ayaklık seti alıp sağ sol pegleri değiştirdim. Resimleri en kısa sürede ekleyecem.
Bu arada size güzel bir haberim var. Bugün Asya motorun Ankara Abidinpaşada ki servisini siteye üye yaptım. Bundan sonra parça fiyat bilgilerini birinci elden öğrenebileceğiz.:cat: