Asya Motor Asya / As 200 Gy-2 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

cem fotoları da koy da gözümüş şenlensin olm biraz. o kadar ıspartalardan motor aldın geldin..Arkadaşlar Tsunam da as200 aldı bu araada ;)

eyv. ykayayol..

daha çekmeye fırsat olmadı ayrıca bi kaç eksiği var.. çanta sorunu hallettim gibi..

beyler motorun km gösterge camı kırık bunun için ne yapabilirim? ayrıca kullanma kılavuzu olan birisi fotokopi veya foto ile gönderebilirmi?

hadi hayırlı olsun tarık hocam :) bizim küheylanın güzel de fotolarını çekmişssin keşke orda olsaydımda biraz pro fotolarını çekseydim sana hazır elimde DSLR alet varken ;)

Laf söylettirmediğin ustana götürsene olm işte toz kondurmuyordun :) benim dönüş tarihi uzayabilir belli de olmaz....

hadi hayırlı olsun tarık hocam :) bizim küheylanın güzel de fotolarını çekmişssin keşke orda olsaydımda biraz pro fotolarını çekseydim sana hazır elimde DSLR alet varken ;)

Saolasın yunus hocam:) Çok acelem yok ama bir sonraki sezona büyük bir makinayla başlamak istiyorum. Keşke burda olaydın. bitiyorum bu tür fotoğraf makinalarına herşeyi başka güzel gösteriyor:)

çok ses oluyor mu bilmiyorum ama eski abilerimizden egsozda delik açanlarımız vardı dedilerdi zamanında... hatta eski haline getirmek için vida ile tıkıyorlardı delikleri

Bugün motorumu alalı yaklaşık;2 ay oldu ve yaşadığım sıkıntıları yazayım dedim.Asya Tay-200 parasına göre çok iyi bir motor gerçekten hakkını veriyor.Bugün sol ön granajım kırıldı sanırım çok titreşimden dolayı.Titreşim konusunada değinecek olursam daha önce bende Skygo GY-200 vardı;ona göre titreşim hiç yok denebilir.Bunun dışında lastikler çok kayıyor.Özellikle çok sıcak ve yağmurlu havalarda.Çok ısınıyor giderken bile sıcaklığı çok belli oluyor.Koltuğa gelince sürücü için rahat bence ama artçı için kötü çünkü sürekli öne kayıyor.Bunun dışında çözemediğim zincir sesi sorunum var.Kafayı yedim artık o sesi duymaktan devamlı bir ses servis normal diyor oysaki aldığımdan böyle bir ses yoktu.zinciri değiştirsem problem çözülürmü acaba ezberede masraf yapmak istemiyorum açıkcası.Ama sonuç olarak iyi bir motor.:bestmt:

Bugün Tay 200'üm, yabani bir beygir gibi can sıkıcı işler açtı başıma.
(Oysa motoru serileştirmiş, iyice açmış, esnetmiştim.Şu an 2000 km.de.)
Benzinlikteki çocuk,tazyikli suyla bir güzel yıkamış ben yokken.Yola çıkınca on km. sonra öksürür gibi yapıp tökezledi sendeledi vee stop etti.Dağın başı.Bujisine,bağlantılarına,her bir yerine baktım,bir türlü çalıştıramadım.
20 km uzaktaki bir servisten 'pırpır' getirttim,attık doğru servise.
Elektrik bağlantıları su yüzünden arıza yapıyor diye düşündük.Ama değil.Çünkü,dağ başında bir saat güneşin altıda zaten kurumuştu.
Hata şuymuş: Fabrika çıkışı marş motoru elektronik ortam bağlantıları kablo içinden zayıf veya kopuk!
Fabrikasyon hatası yani.
Yoksa ben, DAĞIN BAŞINDA KALACAK ADAM DEĞİLİMDİR!
Yuh fabrikasyona! :pr:

Dün gece aynı sorunu bende yaşadım,
motor şu an kapıda duruyor, Şükürler olsun ki evime yaklaşmışken oldu,
yoksa gece vakti uğraş dur.
Ama geçen hafta motoru yıkatmıştım ondan sonra çalıştırmakta zorlanıyordum, ne yalan söylim aslında bi yerden bi şeyler beklemiyo değildim:)
bakalım yarın servis getiricem

Arkadaşlar ne zamandır bu konuyla ilgilenemiyorum yeni arkadaşlar katılmış aramıza.Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim.

Pompacı birkaç arkadaş sayesinde depo grenajında ki boya iyice dağılmıştı bende boyayayım dedim.Komple korumalarım siyah, motorda siyah olunca görünürlük açısından sıkıntı çekebiliyorum o yüzden farklı bir renk seçtim.Sizce olmuş mu :)

02092011.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar