Uzun bir aradan sonra, Tekrar merhaba!
Uzak kaldım foruma, farkındayım, ama artık zaman bulamıyorum...
Fransa'dan çocukluk arkadaşım gelmişti askerlik için.
Yeni aldığı BMW F800GS ile o yolu tepmişti. Bana 1 gün ayırabiliyordu ve ne yapalım dedik, Çamlıyayla'nın (Mersin) yukarılarına çıkalım dedik, dağ yollarında geiznelim.
O gün yaklaşık 13 saat seledeydik. 4 noktada mola vermenin haricinde hep yol aldık. Bu arada F800GS'yi test etme imkanım da oldu. 7 km kadar motorları değiştik
Asya'dan sonra BMW başka bir alem tabi. Sele aşırı rahat. Amortisör ve frenler de. İnanılmaz güçlü bir motor. Ancak dağ yollarında gerekli kıvraklığa sahip değil. Bunlar benim görüşlerim. Arkadaşımın görüşleri ise AS200 hakkında: aşırı kıvrak ve çevik bir motor olduğu yönünde idi. Amortisörler biraz sert ama çok rahatsız etmedi dedi. Dediklerinde haklıydı.
Buradan kalkıp Fransa'ya gideceksen veya Nepal'e bunu AS 200'le yapmaya kalkmak güçlüğü peşinen satın almak olur. Ama manevra gerektiren dağ yollarında inanın F800GS ile boy ölçüşüyor. Buna itirazlar geleceğine adım gibi eminim ama öyle. Beni gaza getiren arkadaşımla nitekim hiç sevmediğim bir şey yaptım ve kapıştım (dağ yollarında hız yaparak). İkimiz de bir birimize üstün gelemedik
F800GS güçlü, ancak ağır ve yeterince kıvrak değil...
Neyse AS200'ü seviyorum ve artık satmam da... Çünkü 2000 TL ve altına gidecekse elimde tutmak isterim, ileride alacağım bir motor olsa dahi onu korumak tercihim olur...
Gezide sıfır sorunla yol aldım ve sanırım daha da çok sevdim motorumu.
Bir arkadaş fotoğraf talep etmiş, buyrunuz...
Uzak kaldım foruma, farkındayım, ama artık zaman bulamıyorum...
Fransa'dan çocukluk arkadaşım gelmişti askerlik için.
Yeni aldığı BMW F800GS ile o yolu tepmişti. Bana 1 gün ayırabiliyordu ve ne yapalım dedik, Çamlıyayla'nın (Mersin) yukarılarına çıkalım dedik, dağ yollarında geiznelim.
O gün yaklaşık 13 saat seledeydik. 4 noktada mola vermenin haricinde hep yol aldık. Bu arada F800GS'yi test etme imkanım da oldu. 7 km kadar motorları değiştik
Buradan kalkıp Fransa'ya gideceksen veya Nepal'e bunu AS 200'le yapmaya kalkmak güçlüğü peşinen satın almak olur. Ama manevra gerektiren dağ yollarında inanın F800GS ile boy ölçüşüyor. Buna itirazlar geleceğine adım gibi eminim ama öyle. Beni gaza getiren arkadaşımla nitekim hiç sevmediğim bir şey yaptım ve kapıştım (dağ yollarında hız yaparak). İkimiz de bir birimize üstün gelemedik
Neyse AS200'ü seviyorum ve artık satmam da... Çünkü 2000 TL ve altına gidecekse elimde tutmak isterim, ileride alacağım bir motor olsa dahi onu korumak tercihim olur...
Gezide sıfır sorunla yol aldım ve sanırım daha da çok sevdim motorumu.
Bir arkadaş fotoğraf talep etmiş, buyrunuz...