Selamlar saygılar tekrar herkeze.
Biliyosunuz kuzenimin benim karakız. Askerden ayın 18 i gibi dönecek
Haftaya teslim ediyorum bende karakızı. Gönül isterdi ki beraber geçirdiğimiz bir kaç ay bi motor grubuyla geziye katılalım , bol bol gezelim tozalım uzaklara gidelim... Pek zaman ayıramadım, yaz okulum vardı. Bi ara dayanamayıp ibrahim abinin kanatları altına girdim bi kaç gün kadar elle tutulur bi bu var heralde
Bi ara subap ayarı yapcam forumada resimlerle fln anlatıp vercem diyodum o da olmadı çalışcak ne yer nede alet bulamadım. Kendi aletlerimle yağımı bile değiştiremiyorum şuanda(yağ tıpamı açacak anahtarım yok).
Dün de aklımda Aydın abi vites değiştirme mili gönderirse onu tatkarken bol bol resim çekerim fln diyodum foruma öyle paylaşırım diyodum ama aydın abide parçaya ulaşamadı... :/ Yani böyle garip bişey oldu ...
Karakız saolsun cok saglam insanlarla tanışmama vesile oldu. Öteyandan edindiğim teknik bilgi de cabası... Burdan kuzenime ne kadar teşekkür etsem azdır

Ama Kamil abi senin bu motoru bana vermiş olman senin içinde cok büyük avantaj. Valla motorun halini İbrahim abi bilir

Ona da sonsuz teşekkürler. Benim gibi birinin nazını tasasını yer yer dengesizliğni msnde olsun evinde olsun kaldırdı
Artık resmli anlatım yapamasamda sık sık takip edeceğim siteyi

Kendinize iyi bakın.
Saygılarımla,
Karakızsız inspire