selam arkadaslar.yaklasık 15 gun oldu alalı AS200GY-2 mı.su an cok az km yaptım(64km)fakat bazı arkadaslarımızın soyledıgı gıbı kalıtesız bır urun degıl bunu bastan belırtmelıyım.su an cın malı olan tum markaları ınceleyın ve kıyaslayın 200gy-2 kadar ıyı bır supermoto yok.ben aldıgım gunden bu yana hıc sıkıntı yasamadım ve cok ta memnunum.cok yakın bır arkadasım 2 gun once test surusu yaptı bu motorla (servıste rodajı bıtmıs bır tane var ve test surusu ımkanı sunuluyor)ve motorun bu paraya cok cok ıyı oldugunu ve vıraj ve stabılıtesının de cok basarılı oldugunu soyledı.saglam degıl dıyen arkadasım sanırım mondial ıle karıstırmıs (bu arada test yapan arkadasımda Kawasaki KLR650)var.motorum sasısı cok saglam ve ozellıkle arka amortısoru cok begendık.kaldı kı motorun sası sı bılınen cross lardan cok daha farklı ve hacımlı.bende kullandıkca ve alıstıkca sızlere sahsı fıkırlerımı ve yakıt,yol,sorun vs..hakkındakı yasadıklarımı sızlere aktaracagım.ama kesınlıkle parasının hakkını fazlaSI ıle verecek bır motordur.(ınceleyen tum motorcu arkadaslarımın ortak gorusudur)saygılar...