tata :cat: Uzmanı değilim ama, tek silindirde devir düşük-tork yüksektir. Niye? Çünkü silindir çapı büyüktür ve silindirin altındaki kola uygulayabileceği basınç yüksektir. İki silindirde ise devir yüksek, nisbeten tork düşüktür.
BBRR :cat: tek silindir genelde arazi tipi motorlarda tercih edilen silindirdir..avantajı düşük devirde yüksek tork sağlamasıdır dezavantajı ise çok silindirlilere oranla daha az hp ve daha çok titreşim olmasıdır ...çok silindirlilerde bir silindir inerken diğeri tam aksi yönde hareket ettiği için titreşim dengelenir...tek silindirde bu balansı sağlayacak bişey yoktur..ama titreşim çok rahatsız edici düzeyde değildir..
bmw f 650 gs, ktm 640 adventure,yamaha xt 660 r....gibi arazide kullanılan motorların hep tek silindirli olduğunu görüyoruz tek silindir bir dezavantaj değildir...
90 km bu motorun ideal max hızıdır, zorlarsan daha hızlnırsın ama bu pek tavsiye edilmez. Ancak asıl amaç arazide yüksek torkla bayır tepe aşmak. Ayrıca bailrin yaptıklarını söyledikleri hızlara da inanmıyorum. Fuarda zealsun'ın spor (?) modeli için eleman ''160 bastım önüme araba geldi yavaşlamak zorunda kaldım'' dediğini hala unutamıyorum.:queen:
Bunları nerede biliyorum forum okuyorum...:wiinkk: