Asya as 150 T 19 A 3 SENEDİR MOTOR TUTKUNUYUM İLK MOTORUMA KAVUŞTUM

Herkese iyi günler forumu takip ediyordum ama üye değildim bugün 2.günüm forumda İsmim Samet 18 yaşında lise son sınıf elektrik elektronik okuyorum. Motor benim 3 senelik hayalimdi. Ailemin korkusundan dolayı alamıyordum ocak'da yaşımı doldurdum ve gittim kendim motor aldım ve bizimkilere gösterdim olumlu karşılamak zorunda kaldılar. :thumleft: 3-4 gün öncesinde ilk motoruma kavuştum ve sizlerle paylaşmak istedim herkesin görüşlerinizi bekliyorum. :sunny: 19A tercih etme sebebim başlangıç için. Mash , fizy vs daha çok sucu motoru olduğu için 19a maxi scooter gibi olduğu için tercih ettim ve daha iri kasalı :) Ve havalar ısındığında forumdaki scooter kullanan abiler ablalar kardeşler ile geziler düzenleyip beraber vakit geçirmeyi çok istiyorum. Herkese selamlar :queen:

Motorun satışını aldıkdan sonra ilk resmim. :)

Buda motorun kullanıcı olan ben. :)

hayırlı olsun darısı başıma ben commuter tarzı bir şey alacağım inş

OFG

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim ^^ tekerin düz bassın . Rabbim daha iyilerinide nasip etsin ^^
Bu arada son foto olmamış ^^ Bu forumun yakışıklısı benim , ancak 2. sırada yer alabilirsin :D

Gayet memnunum çok iyi motor Kavrayışı çok iyi :) Amin sağolun teşekkürler , commuter alıcaktım bende açıkcası biraz daha birikim yapıp tvs apache tarzı ama şuanda istanbul trafiğinde vitesli ile uğraşmak istemedim ve fazzla bütce ayırmadım :) seneye askere gıdecegım ıcın :) Askerden sonra racing veya maxi scooter düşünüyorum :) Sağlık olsun 2. sırada yer alayım :D

Teşekkürler sağolun düşünceniz içinde cenkito abi :)

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin :thumleft:
En kısa zamanda da diğer koruma ekipmanlarını tamamlarsın inş :cat:

Amin kimseye kaza bela göstermesin. :) Teşekkürler sağolun :queen: Kaskım montum eldivenim var :) :sunny:

Hayırlısı olsun kardeşim heycanını anlıyorum ama bı dahakı konularda daha kucuk punta harfler kullanırsan daha rahat okuyabılırız :D

Teşekkürler sağolun :d hahahah İlk defa konu açtığım için böyle oldu :D sahibindende bu yazı boyutunda bu kadar buyume olmuyordu :D paylaştıkdan sonra farkettım kusura bakmayın :queen:

Hayırlı olsun güle güle kullanın.
İki yıl kullanan biri olarak Allah yardımcınız olsun diyorum =)

Teşekkürler sağolun. :wiinkk: bu motor için mi Allah yardımcınız olsun dediniz yoksa genel olarak motor kullanıcısı olarak mı dıyorsunuz :sunny:

Bu motor için demiştim ;)
2 yıl bana kan kusturdu, 900 TL'ye satıp kurtulmuştum.

Açtığım bu konu ile karşılaştım ve birşeyler yazamadan duramadım yıllar sonra şuanda bir 500R sahibiyim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar