Aslında silinmesi gereken ama silinmesine gönlümün elvermediği eğlencelik mesajlar!!!

var bu işde birşeyler ama çözemedim daha yoksa kim neden durduk yere birilerinle tartışma ihtiyacı duysunki:silent:

sana cok cıddı bı sekılde soru soracam.senın derdin ney??:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
okan4037' Alıntı:
sana cok cıddı bı sekılde soru soracam.senın derdin ney??:silent:

sen ne bicim bir adamsin sana cevap atmiyacagim diyorsun gene bir suru cevap atiyorsun.

neyse tanri sizi bildigi gibi yapsin siteden uyeligimide siliyorum

sizin gibi zavallilara biraz soyluluk katmak istedim ama neyse bu gorev bana gore degilmis

bu sirada dd ye saygilar

enzodirlik' Alıntı:
nokta da yazma bir zahmet

Bu yaz arkadaslarla cin mali ve benzeri tum motorlara cok guzel suprizlerimiz olucak

KMD bu yaz cin mallarina damgasini vurucak

Buraya damganı vurdugun kesin:queen:

Kaskkafalı Motorlar Derneği'ni duyurmak amacıyla falan çalışıyor, park yerlerinde gördüğü motorların resimlerini çekip "benim abi bu ehe ehe" diyerek de kendini adamdan saydırmaya çalışıyor :wiinkk:

@Shrieker, Erhan abi kendi yapmaz bu işleri, onun sağda solda adamları var, onlara yaptırır :cherry: Sen kaç tane silah tutan "baba" gördün ki don Erhan Corleone'den bunu bekliyorsun :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Khutuck' Alıntı:
Kaskkafalı Motorlar Derneği'ni duyurmak amacıyla falan çalışıyor, park yerlerinde gördüğü motorların resimlerini çekip "benim abi bu ehe ehe" diyerek de kendini adamdan saydırmaya çalışıyor :wiinkk:

@Shrieker, Erhan abi kendi yapmaz bu işleri, onun sağda solda adamları var, onlara yaptırır :cherry: Sen kaç tane silah tutan "baba" gördün ki don Erhan Corleone'den bunu bekliyorsun :mrgreen:

gidiyorum dedim ama sana cevap vermeden edemiyecegim. Senin gibi hayallerde yasamiyorum. Soyle bakalim bana kac tane park yerinde yan yana bir goldwing bir de bandit var. Hem yaan soyliyecek olsam harley v rod special edition im var derim senin tabi beynin kucuk oldugu icin sana bedava bandit verseler havalara ucarsin

yazik yazik cok yazik

kmd

enzodirlik' Alıntı:
sen ne bicim bir adamsin sana cevap atmiyacagim diyorsun gene bir suru cevap atiyorsun.

neyse tanri sizi bildigi gibi yapsin siteden uyeligimide siliyorum

sizin gibi zavallilara biraz soyluluk katmak istedim ama neyse bu gorev bana gore degilmis

bu sirada dd ye saygilar
en sonunda dayanamadım yazdım yazdıgımdada kotu bırsey yok derdın ney dedım..
ayrıca hakaret ettıgının farkındasınır umarım

beyler sakın kotu bırseyler yazmayın sızı tahrık edıyor.

Son düzenleme:
Shrieker' Alıntı:
Arkadaşlar ben çaktım durumu ! Erhan abi siteye başka rumuzla girip olay çıkartmaya çalışıyo, bakacak moderatörler görevlerini yapıyolar mı yoksa ayakta mı uyuyolar diye :queen: :queen: :queen:

Evet dostum!
Anca bu olabilir...
Çünkü bir insa bu kadar ^'%'^+/&%+%+!'^€%'@+/+(/e€&((/)/&^+0*--@ olamaz...İnanılmaz birşey...

Bu direk adamın koyduğu fotonun ismi...İmageshack linkinden kestim

s/my.php?image=goldbuwingdesanagirsin8eg.jpg

Varmı böyle bir şey yaa...::angry2:: ::rantinp: ::stupid:: ::uzgunum: ::ban::

Bu sitenin kurallarının ve amacının olduğu sayfada senin resim linkinde olandan olsun...Bence...Hayde hayırlısı daha neler göreceğiz acaba güzelim sitemizde...

bu şahsiyetin işi hakaret etmek zaten belki açılan konu ile ilgili cevap gelir diye kontrol ediyorum topigi ama proglemli kardeşimiz boş durmuyor
bende400ytl civarı duydum belki yakın zamanda alım-satım yapan arkadaş vardır ve umarım cevap yazar arkadaş içine etti konunun

enzodirlik' Alıntı:
kac tane park yerinde yan yana bir goldwing bir de bandit var.

kmd

Anlaşılan senin fotoğrafı çektiğin yerde bi banditle goldwing yanyana duruyomuş :queen:

Tabi fotoğrafı sen çektiysen :queen: O kadar paran var ama doğru düzgün bi dijital kamera alamıyosun ha ! Bravo sana :)

Shrieker' Alıntı:
Anlaşılan senin fotoğrafı çektiğin yerde bi banditle goldwing yanyana duruyomuş :queen:

Tabi fotoğrafı sen çektiysen :queen: O kadar paran var ama doğru düzgün bi dijital kamera alamıyosun ha ! Bravo sana :)
:queen: :queen: :queen:

shriek msn e gelsene...

@bbaday
aabi motora nooldu senin???

Forumdan Uzaklaştırıldı
okan4037' Alıntı:
:queen: :queen: :queen:

Siz ne komik cocuklarsiniz boyle. Her yazdiginiz cumle sonuna smiley ekliyorsunuz.

@bbday

bu şahsiyetin işi hakaret etmek zaten belki açılan konu ile ilgili cevap gelir diye kontrol ediyorum topigi ama proglemli kardeşimiz boş durmuyor
bende400ytl civarı duydum belki yakın zamanda alım-satım yapan arkadaş vardır ve umarım cevap yazar arkadaş içine etti konunun

proglemli denmez problemli ya da sorunlu denir

@shirieker
Anlaşılan senin fotoğrafı çektiğin yerde bi banditle goldwing yanyana duruyomuş

Tabi fotoğrafı sen çektiysen O kadar paran var ama doğru düzgün bi dijital kamera alamıyosun ha ! Bravo sana

bizim otoparkta duruyor zor birsey degil ben evde oldugum surece de ikisi yanyana duruyor.

O resim bizim villanin ikinci katindan cep telefonuyla cekilmistir Bu sirada telefonum Nokia N70.

Sen zannediyor musun ki her kaliteli motora binen en son marka dijital fotograf makinasi alicak. Siz fazla televizyon izliyorsunuz.

@okan....

Kimine Göre Kralım Kimine Göre Yalanım ,,Adamına Göre Muamele Yapanlardanım

sen olsan olsan yalan olursun boyle cumleleri televizyonlardan mi ogrendin okancik

enzodirlik' Alıntı:
gidiyorum dedim ama sana cevap vermeden edemiyecegim. Senin gibi hayallerde yasamiyorum. Soyle bakalim bana kac tane park yerinde yan yana bir goldwing bir de bandit var. Hem yaan soyliyecek olsam harley v rod special edition im var derim senin tabi beynin kucuk oldugu icin sana bedava bandit verseler havalara ucarsin

yazik yazik cok yazik

kmd
Fazla bile durdun, tez git :p Bir dahakine de fotoğrafını bulduğun motorları "bende var bunlardan heyoo ehe ehe" diye millete yutturmaya çalışma, kimse yemez :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
khutuck nickini ne guzel secmissin tam sana gore

agacin kurumus govdesi

Kiskanma belki bir gun seninde olur ama umarim olmaz cunku sana yakismaz

johny' Alıntı:
shriek msn e gelsene...

@bbaday
aabi motora nooldu senin???

uzun yıllardır motora binmiyordum race motora alışmak pratik yapmak için burada motor kiralıyan arkadaşdan kiralamıştım suresi erken doldu benim isteğimle simdi bütçeme göre motor bakıyorum 2.el

enzodirlik' Alıntı:

agacin kurumus govdesi

Gidemedin hala :mrgreen:

enzodirlik' Alıntı:

agacin kurumus govdesi

sen ne kadar komik bir kişiliksin bak gene smiley:queen: :queen: sana anca gülünür kalkıp da seninle tartışacak halimiz yokya:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
siteniz oyle kotu ki hesabi tamemen silemiyorum

gene smiley koymussun cem yilmaz da sizin aranizdan cikti di mi?

enzodirlik' Alıntı:
siteniz oyle kotu ki hesabi tamemen silemiyorum

gene smiley koymussun cem yilmaz da sizin aranizdan cikti di mi?
Sen bi git, Cem Yılmaz'ı da yollarım arkandan :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar