okan4037' Alıntı:sana cok cıddı bı sekılde soru soracam.senın derdin ney??:silent:
enzodirlik' Alıntı:nokta da yazma bir zahmet
Bu yaz arkadaslarla cin mali ve benzeri tum motorlara cok guzel suprizlerimiz olucak
KMD bu yaz cin mallarina damgasini vurucak
Khutuck' Alıntı:Kaskkafalı Motorlar Derneği'ni duyurmak amacıyla falan çalışıyor, park yerlerinde gördüğü motorların resimlerini çekip "benim abi bu ehe ehe" diyerek de kendini adamdan saydırmaya çalışıyor :wiinkk:
@Shrieker, Erhan abi kendi yapmaz bu işleri, onun sağda solda adamları var, onlara yaptırır :cherry: Sen kaç tane silah tutan "baba" gördün ki don Erhan Corleone'den bunu bekliyorsun :mrgreen:
en sonunda dayanamadım yazdım yazdıgımdada kotu bırsey yok derdın ney dedım..enzodirlik' Alıntı:sen ne bicim bir adamsin sana cevap atmiyacagim diyorsun gene bir suru cevap atiyorsun.
neyse tanri sizi bildigi gibi yapsin siteden uyeligimide siliyorum
sizin gibi zavallilara biraz soyluluk katmak istedim ama neyse bu gorev bana gore degilmis
bu sirada dd ye saygilar
Shrieker' Alıntı:Arkadaşlar ben çaktım durumu ! Erhan abi siteye başka rumuzla girip olay çıkartmaya çalışıyo, bakacak moderatörler görevlerini yapıyolar mı yoksa ayakta mı uyuyolar diye :queen: :queen: :queen:
s/my.php?image=goldbuwingdesanagirsin8eg.jpg
enzodirlik' Alıntı:kac tane park yerinde yan yana bir goldwing bir de bandit var.
kmd
:queen: :queen: :queen:Shrieker' Alıntı:Anlaşılan senin fotoğrafı çektiğin yerde bi banditle goldwing yanyana duruyomuş :queen:
Tabi fotoğrafı sen çektiysen :queen: O kadar paran var ama doğru düzgün bi dijital kamera alamıyosun ha ! Bravo sana![]()
okan4037' Alıntı::queen: :queen: :queen:
Fazla bile durdun, tez gitenzodirlik' Alıntı:gidiyorum dedim ama sana cevap vermeden edemiyecegim. Senin gibi hayallerde yasamiyorum. Soyle bakalim bana kac tane park yerinde yan yana bir goldwing bir de bandit var. Hem yaan soyliyecek olsam harley v rod special edition im var derim senin tabi beynin kucuk oldugu icin sana bedava bandit verseler havalara ucarsin
yazik yazik cok yazik
kmd
johny' Alıntı:shriek msn e gelsene...
@bbaday
aabi motora nooldu senin???
Gidemedin hala :mrgreen:enzodirlik' Alıntı:khutuck nickini ne guzel secmissin tam sana gore
agacin kurumus govdesi
Kiskanma belki bir gun seninde olur ama umarim olmaz cunku sana yakismaz
enzodirlik' Alıntı:khutuck nickini ne guzel secmissin tam sana gore
agacin kurumus govdesi
Kiskanma belki bir gun seninde olur ama umarim olmaz cunku sana yakismaz
Sen bi git, Cem Yılmaz'ı da yollarım arkandan :bounce:enzodirlik' Alıntı:siteniz oyle kotu ki hesabi tamemen silemiyorum
gene smiley koymussun cem yilmaz da sizin aranizdan cikti di mi?