Aslında hepimizin en büyük ihtiyacı bu :)

Düşünsene hırsız korkusu yok, acaba bi de cross alsam nerye koyarım diye düşünme yok, kendi motoruna kendin bakım yapabileceğin bir ortam, çıkar bahçeye tut hortumla suyu ne o yıkamacıya gittiğinde acaba katkı maddesi var mı boyası uçar mı derdin olsun ne de yıkamacı eşiğinde motorun soğumasını beklerken ki sefilliğin olsun.

Aaah ah hep aklıma geliyor en büyük derdimiz bu ülkede yerimizin olmaması yoksa burda milletin aklında ne fikirler vardır ama hırsız korkusu başta olmak üzere hiç birimizin kafası rahat değil. Rabbim hepinize bundan daha iyilerini nasip eder inşallah. :cat:

tek-katli-ev-planlari-ornekleri-ve-ev-projeleri-cizimleri-aQ5.jpg

Hadi bunu gectim garajsiz mustakil bir ev olsa eyvallah iceride sokarim ama sagim solum apartman :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam Türkiye'nin en büyük ihtiyacı garaj zati :flower: google garajda bulunmuş apple ilk bilgisayarı garajda yapmış falan

ah bir apartmandan kurtulup müstakile geçsek ne cevherler çıkar Türkiye'den :p
11601-4667-150116-Jobs-l.jpg

gerçi inşaat ile büyüyen bir ekonomiyiz rezidans yapıp milleti kandırmak yerine kim basit ama güzel müstakil evler yapar hem yer israfı değil mi ne güzel ruhsuz apartmanlar varken?

Son düzenleme:
Daha olası bir hayal ile motorcuların bir şekilde aynı sitede yaşaması :)
Herkesin birbirini anladığı bir site. Vuhuuuw gerekli guvenlik önlemlerinin sağlanması için verilecek katkı payları dişe bile dokunmaz. E bir de garaj yapılır illaki bakım için.

Daha olası bir hayal ile motorcuların bir şekilde aynı sitede yaşaması :)
Herkesin birbirini anladığı bir site. Vuhuuuw gerekli guvenlik önlemlerinin sağlanması için verilecek katkı payları dişe bile dokunmaz. E bir de garaj yapılır illaki bakım için.

Hacım o sıkıntı ya egzoz patırtısından yatılmaz o sitede :mrgreen: Bir de şu var zaten ülkemizde insanlar böyle evlerde oturabilse bence herkes birbirine zaten anlayış gösterir. İstanbulda en düşük kira bile şu an 1000 lira civarı düşünsene böyle bir evin olacak kira derdin olmayacak insanca yaşayabileceksin inan ne trafik derdi kalır ne ortada sürekli kavga eden adam kalır şöyle bir ev bile insanın sinirini stresini azaltmak için birebir. :)

Aslında hepimizin ihtiyacı olan şey (sağlıklı zinde bir vücut):

muvrzp.jpg

Sonra her şey olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
herkes ihtiyacı olanı mı yazıyor tamam :p

140220141403116310831_2.jpg

Şehirden uzaklaşîrsan yapılmayacak birşey değil bu tarz bir ev.
Çok sevdiğim bir söz vardır. Yapmak istediklerin için öncelik yapmak zorunda olduklarındır diye. Istanbulda böyle bir evde oturmak istiyorsan iyi bir hırsız olmak zorundasındır mesela yada ataların zamanında yapmış olmalı bi hırsızlık :) yada niyet böyle bir evde oturmak ise şehirden uzaklaşmalı sahipsiz bir dag başina gidip inşaat maaliyetine bu evi yapmalısın :) önce zorunlulukları yerine getirmek gerek ne yazıkki..
Yada çok şaaapmayacaksın. En nihayetinde hepimiz ölmek için yaşıyoruz

banka bile soyuluyor garajın olsa ne ki hacı:pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------

Şehirden uzaklaşîrsan yapılmayacak birşey değil bu tarz bir ev.
Çok sevdiğim bir söz vardır. Yapmak istediklerin için öncelik yapmak zorunda olduklarındır diye. Istanbulda böyle bir evde oturmak istiyorsan iyi bir hırsız olmak zorundasındır mesela yada ataların zamanında yapmış olmalı bi hırsızlık :) yada niyet böyle bir evde oturmak ise şehirden uzaklaşmalı sahipsiz bir dag başina gidip inşaat maaliyetine bu evi yapmalısın :) önce zorunlulukları yerine getirmek gerek ne yazıkki..
Yada çok şaaapmayacaksın. En nihayetinde hepimiz ölmek için yaşıyoruz

çalışarakda oluyor örnekleri çok

Düşünsene hırsız korkusu yok, acaba bi de cross alsam nerye koyarım diye düşünme yok, kendi motoruna kendin bakım yapabileceğin bir ortam, çıkar bahçeye tut hortumla suyu ne o yıkamacıya gittiğinde acaba katkı maddesi var mı boyası uçar mı derdin olsun ne de yıkamacı eşiğinde motorun soğumasını beklerken ki sefilliğin olsun.

Aaah ah hep aklıma geliyor en büyük derdimiz bu ülkede yerimizin olmaması yoksa burda milletin aklında ne fikirler vardır ama hırsız korkusu başta olmak üzere hiç birimizin kafası rahat değil. Rabbim hepinize bundan daha iyilerini nasip eder inşallah. :cat:

http://evvillaprojeleri.com/UserFil...i-ornekleri-ve-ev-projeleri-cizimleri-aQ5.jpg

Macera dolu Amerika şarkısı çaldı bir anda kafamda :D

herkesin derdi başka... benimde bahçe var, hırsız sorunu yok ama motoru çıkarırkenki basamaklar zorluyor. kasnak gibi bişey de uyduramadım... :D

11853967_10206806368935453_201532773_n.jpg

11855320_10206806369175459_399711388_n.jpg

11873988_10206806369215460_1502583392_n.jpg

şu son fotoğraftaki basamaklardan çıkarmak uğraştırıyor :(

Basamakların önlerine basamakların yarı boyunda aynı renk 2ser tane mermer parcasi koy. Goruntuyu bozmadan sonuca ulasmis olursun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
banka bile soyuluyor garajın olsa ne ki hacı:pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:45 ----------

çalışarakda oluyor örnekleri çok

ben yunusus'a katılıyorum Türkiye'de çalarak oluyor böyle şeyler ha çalışarak da oluyor ama bu sefer hayat elinden kayıp gidiyor villana girip oturuyorsun yaş 60 olmuş ne beraber yemek yapacak bir hayat arkadaşı ne sevecek çocuk

gerçi bazı çalışanlar da yarı hırsız oluyor şu resimdeki gibi

tesla-vs-steve-jobs.jpg

üst sınıf tüketiyor orta sınıf üretiyor kısacası

hani herkes eşittir derler ya ben o söze inanmıyorum ben hayat yarışına yaya katılıyorken herifin altında 1000rr varsa eşit miyiz?
halen ortaçağdan kalma düzen devam etmekte lordlar artık yönetici askerler beyaz yakalı çiftçiler ise emekçi oldular bizi s.kenler yine aynı sadece üzerimize biraz modernlik cilası çektiler o silinince her şey ortaya çıkıyor

belki de her ülkenin standardı farklıdır Amerkina bir aile böyle bir evde yaşamayı lüks olarak görmeyebilir belki

Arkadaşlar konuya kitabın ortasından bir sözle özet geçelim,

Zenginlik dediğimiz şeyin ölçüsü ne kadar çok şeye sahip olduğumuzdan ziyade ne kadar az şeye ihtiyaç duyduğumuzla alakalıdır. Bu sebeple bu ve benzeri konularda istediğimiz şeye ne kadar ihtiyacımız olduğunu tartmakla başlamalıyız inşaaya derim.

herkesin derdi başka... benimde bahçe var, hırsız sorunu yok ama motoru çıkarırkenki basamaklar zorluyor. kasnak gibi bişey de uyduramadım... :D

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.ne...=a9dc7664745194a6f82eb535ce99be8e&oe=55CAB281

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.ne...=8992335ddcca3087404d17aa68655884&oe=55CB235C

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.ne...=d695496a94bdc4c753e0119681801a70&oe=55CAA3D1

şu son fotoğraftaki basamaklardan çıkarmak uğraştırıyor :(

Bir usta çağırıp merdivenlerin ortasını su kanalı şeklinde 20 cm genişliğinde kırdırırsan bence çok rahat çıkıp inebilirsin, ayrıca merdivenlerde su tutmamış olur win win yani :)

@Usercom yazdıklarına katılmamak elde değil, tabii ki çalmadan da olur ama dönüp bi bakmışsın bu defa gençlik elden gitmiş. İstanbul dışında bir kaç şehir haricinde bu ülke de ekmek bulmak çok güç, hele hele benim gibi işi mesleği teknoloji üzerine olan birisi için benim hayatım o dev gökdelenlere bağlı onların olmadığı yerde aç kalırım :salut:

Gerçi bir ihtimal daha var kendin gibi deli bir hayat arkadaş bulacaksın ne çılgınlık yapıyorsan beraber yapacaksın, benim orta okul öğretmenim böyle yaptı mesela evlendikten sonra adam kendini eşiyle yollara vurdu şu an hayallerini yaşıyor. :)

http://www.hurriyet.com.tr/seyahat/7871760.asp
http://seytanarabasi.blogspot.com.tr/2013/06/bisiklet-ve-inci-ve-soner-sarhan.html
http://www.kitapyurdu.com/kitap/pedalimda-5-ulke/306773.html

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar