erkekler seçici değil çünkü doğa o lüksü dişiye tanımış.
erkek zaten kendi seçenek. nasıl seçsin.biizm de peşimizde 20 kişi olsa biz de seçerdik.
ayrıca kadın zaten peşindeki abaza ordusuyla kariyeri olmadan da erkeğini eziyor , yanına yaklaşılmıyor,
bi de kariyeri olsa sokağından bile geçilmez.kariyerliler, kanada standartlarında adam aralıkları için ve kimseyi beğenmedikleri için ya depresif bekarlar olarak kalıyorlar,biryerlerde şef olup ekmek parası için kendilerine katlanan insanlara kan kusturup rahatlıyorlar,
ya 60 yaşında ticaretle de uğraşan wolkswagen passat kullanan bi prof.a kapatma oluyorlar
ya da lezbiyen oluyorlar.
Kendin için değil de kadın için mi okuyup çalışıyorsun raflar?
o saydığım şeylerin hepsi de bu dünyada kalacak şeyler.aslında hepsi hava civa. ama kendim olup da onlara ilgim yok dersem hani kız beni olduğum gibi kabul eder ya:komik olma.
tabiki kendim için yaşıyorum. ama duygusal ve cinsel sağlığım için birine ihtiyacım var ve o birinin bedelini ödemek için de o saydığım şeylere sahip olmak zorundayım.
peşinde 20 kişi varken hiç bir kadın hiç bir erkeği olduğu gibi kabul etmek zorunda değildir.ama peşinde 1 kişi bile olmadığı için erkek seçilmek için kadının istediği adam olmak zorundadır.(kadınla erkek eşit meşit değildir)