Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

• Touring

Oy: 39 1.0%
  • Sport Touring

Oy: 45 1.1%
  • Super Sport

Oy: 443 10.9%
  • Naked

Oy: 80 2.0%
  • Cruiser

Oy: 251 6.2%
  • Enduro / Off Road

Oy: 216 5.3%
  • Scooter

Oy: 485 11.9%
  • Commuter

Oy: 162 4.0%
  • Moped

Oy: 1,143 28.1%
  • Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım

Oy: 1,209 29.7%

• Kullanılan toplam oy
    4,073
kedi ciğer olayı gibi sanki

bize al bu r1,1000rr,hayabusa senin olsun dedilerde binmedik sanki:silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:42 ----------

ben keyif adamıyım chopper,enduro,touring severim zevkini çıkarırım yolların rüzgarı hissederek giderim yoluma:cat:

herhangı bır tercıhım yok sımdılık fırsat buldukca hepsını kullanmak ısterım

peugeot 103 star'dan, yamaha xt 660 tenere ye
honda today 50 den suzuki an 400 burgman a kadar her biri bana keyif veriyo,
motor ayırt etmem, ama tipini en çok beğendiğim sınıf ss lerdir.

Cevabım kesinlikle racing (Super Sport)...

Her ülke için yorum hakkımı kullanıyorum: Ben kanun koyucu olsaydım; Yarış pistine kadar, profesyonel dizaynlı taşıyıcı araçlarla nakilini şart koşardım. Bu işin spor olarak kalmasını da bizzat teşvik eder. Altyapı kurulmasını desteklerdim. Racing ile özellikle trafikte seyir yapmak??? Hiç doğru bulmuyorum. Çünkü alternatif modeller var. Özellikle ülkemizde, pistte yarışmak için belki ideal olan racing'ler ile trafikte insanları rahatsız etmek için egzost değiştirip, bir de trafik akışını alt üst edecek davranışta bulunmaktan haz edenler, bunu bir hak olarak görenler var maalesef. Bunu eleştiriyorum.

Siz hiç bir Formula-1 otomobilin caddede seyir yaparak yarış pistine vardığını gördünüz mü?

Mobilet in anlamı fransızca elektrikle bisikletmiş. Bunu motosiklet katagorisine koymasak iyi olur. Bana bedava 10 tane mobilet verseler tenezül edipte kullanmam çok ses çıkarıyor. Üstelik 1980lerin modası :)

Scooter a gıcık oluyorum hemde cok fena kollar dumduz sankı sandalyede oturuyormusum gıbı gelıyor bana zaten bır alacasıda yok tercıh ve tavsıye etmem ısterse bedava olsun benım malım olma sansı yok...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Enduro..... Ne işe yarar ki?... :p Sanki habire dağda taşta gezicez... Zaten hiç enduro görmedim köy yollarında ve dağ yollarında....

Sen ne geziyordun derseniz naked ımla dolanıyorumdur... :p

asm

İnsan motorsuz kalmaya görsün; mobilete binince bile yarabbi çok şükür der.

Binerim hepsine ama aralarında en uzak olduğum Scooter'lar.Bana hep güvensiz gelmişlerdir..Korkarak binerim genelde,özellikle ABS'sizlerine.

mopedler benide gıcık edıyor o egzozdan cıkan ses yokmu adam bırde onunla serenat yapıor onalardan biri dukkanın onunden gecince kendı sesımı duyamıyorum

Süpersport istenmezmi ybr 125 kullanıyorum Tek hayal olarakda gsx-r 600 istiyorum :)

Her ülke için yorum hakkımı kullanıyorum: Ben kanun koyucu olsaydım; Yarış pistine kadar, profesyonel dizaynlı taşıyıcı araçlarla nakilini şart koşardım. Bu işin spor olarak kalmasını da bizzat teşvik eder. Altyapı kurulmasını desteklerdim. Racing ile özellikle trafikte seyir yapmak??? Hiç doğru bulmuyorum. Çünkü alternatif modeller var. Özellikle ülkemizde, pistte yarışmak için belki ideal olan racing'ler ile trafikte insanları rahatsız etmek için egzost değiştirip, bir de trafik akışını alt üst edecek davranışta bulunmaktan haz edenler, bunu bir hak olarak görenler var maalesef. Bunu eleştiriyorum.

Siz hiç bir Formula-1 otomobilin caddede seyir yaparak yarış pistine vardığını gördünüz mü?

aynen onaylıyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nasıl olurda supersport bu derece yüksek çıkar inanamıyorum:(
bnde supersport dışında hepsine sahip olmak istemiyorum.

Al benden de o kadar.

supersport dışında hepsine sahip olmak istemiyorum.

kurduğunuz cümleden bir anlam çıkaramadım :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:17 ----------

şimdiye dek yapılmış en mantıklı yorum :cat:

Cruiser ve Chopper asla binmem dediğim tarz tab bu tarz bir aşktır ve bu aşka sahip olanlar bana kızabilir ama tarzım değil moped olur ama cruiser, chopper olmaz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar