Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

Asla sahip olmak istemeyeceğiniz motosiklet tipi hangisi?

• Touring

Oy: 39 1.0%
  • Sport Touring

Oy: 45 1.1%
  • Super Sport

Oy: 443 10.9%
  • Naked

Oy: 80 2.0%
  • Cruiser

Oy: 251 6.2%
  • Enduro / Off Road

Oy: 216 5.3%
  • Scooter

Oy: 485 11.9%
  • Commuter

Oy: 162 4.0%
  • Moped

Oy: 1,143 28.1%
  • Hiç fark etmez, iki tekeri varsa kullanırım

Oy: 1,209 29.7%

• Kullanılan toplam oy
    4,073
gönlüm hep cruiserdan yana amma scoterlarda çok rahat(bendede olan o zaten) racingciler kızmasın ama almak istemiyeceğim tek motor o buarada aranıza yeni katıldım herkese slm

bıraz gec oldu ama baya eskı topıc mıs...
ben supersport ıstemem suremem ne o oyle ıkı buklum kullanıyosun adamın canı yanıyo be
mopet i ::mobilett i begenmeyen arkadaslar a motorun atası odur o kadar saglam hıc bı makıne yoktur.egrı oturup dogru konusalım ..fıyat la iş görmeyi dusunursek moped bır numara
bu arada moped hıc kullanmadım kullananları tanıyorum ben cruiser kullanıyorum

Scooter'lardan hiç hazzertmem çok kız işi 2000cc de olsa binmem reklamlarda falan sadece bayanlar tarafından kullanılıyor.Sanki Medya da bir scooter dayatması var fe bu beni deli ediyor. Bayan olsam da bana zorla dayatılan bir şeyi asla kullanmazdım ki zaten gerçek hayatta da öyleyim. Hatta here yere bisikletle giderim yada yürürüm herkes beni zorla "Dolmuş" a bindirmeye çalşsa da bu yüzden.Hep binmek isteyeceğim motor türü "Supermoto" dur.

yolda yürürken elektirkli bisiklet görsem atlarım hiç fark etmez ayağımı yerden kessin :p

Mobilete binmek ölüm olsa gerek... İlk tercihim Skutır sonra da Neykd olur

walla hiç farketmez hepsinin ayrı bi havası ayrı bi zevki war iki tekeri olsun yeter : ))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorum olmadığı için midir nedir külüstür,tekerleri yalpalı,ateşleme çanağına ayakla basıp çalışan mobillet bile bana iyi geliyor.:cherry:

Valla bugun fuardada gordumde yok hocam yahu ben akort teli olan herhangi bir motosikleti ne olursa olsun dunya da tek o kalsin binmem usta ya
bana ters etki yapti bisiklet yillarimdan surekli iki haftada bir akotr atyari uyuz oluyordum 8 cizmesine lastiklerin.en sonunda sekiz cizer halde bindim yillarca anlayin yani 6 yasimdan 26 yasima kadar hic inmedim bisiklet ustunden uzun yolda yaptim bir iki defa ne kadar sevebilirimki akort telli janti yada onun takili oldugu motosikleti....

Herkesin zevki farklıdır elbette. Bende hiç racing motorum olsun istemem sanırım. Tarz meselesi, bir türlü ısınamadım racing motorlara... Bir tek Ducati leri seviyorum...

arkadaslar unutmamak lazım daha düne kadar motor bu kadar yokdu moped,
bile cin malları geldi bolluk oldu bunu hatırlıyalım

Valla a'dan z'ye bütün modelleri kullanırım. Herbirinin de zevki, havası ayrı.

süpersport tipinin istenmeme oranı bana biraz garip geldi:)

Niye ki :)

Şahsen ben de supersport motosikletleri sevmem :)

Araziye gelmez, oraya gelmez buraya gelmez, çık otobanda gaza bas, şehir içinde hava bastan ibaret bana göre :)

Genelde de gördüğüm, şehir içinde süpersport kullanan bazı arkadaşlar nedense kasklarını ellerinde tutarlar.

Neden acaba :)

Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama yarışlara katılmayacaksan veya ben sadece hız istiyorum demeyeceksen supersport istemenin bir manası yok bana göre ki bu kategoriye uyan kişi sayısı da çok olmasa gerek :)

İnsanlar genellikle kıvrak motorları tercih ederler diye tahmin ediyorum :)

Not: Yazdıklarım genel düşüncemdir, tabi her supersport kullanıcısını da kapsamıyor :) Lütfen her supersport kullanıcısı yazdıklarımdan erinmesin :) Sonuç olarak şimdiye kadar gördüğümü tecrübe ettim o kadar.

kedi ciğer olayı gibi sanki

Ne alakası var ki :) Sadece pahalı makinalar supersportlar mı ?

Son düzenleme:
Cruiser tipi motosikletlere asla sahip olmak istemezdim. Discovery Channel'deki American Chopper programında yapılan motosikletleri izlerken, "bu emeğe yazık ediyorlar" diyorum.

Moped ve scooter tarzı motorlara binme isteğim hiç yok bana motor oLarak gelmiyolar nedense :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar