Aşkmı - Paramı

Parayı seçerdim. Aşkın değerini bile yaşatabilecek kapasitede insan kadımı bu dünyada? Kalmadı.. Demekki neymiş paraymış..

ben eyer sağlıklı bir yaşam sürüyorisem kesinlikle aşkı seçerdim. sağlık olduğu sürece paramı çalışır kazanırım. ama aşk zor iş :wiinkk:

demekki neymiş? aşkmış demi :p

Keşke bu soru bayanlar için sorulsaydı erkeklerle kızların düşüncesi farklı , genelde bayanların bir erkekde aradığı özellikler öncelikle statü ve para.

önce para sonra yine para...

aşkı kafaya takmayın... para olduktan sonra problem değil...

ne demişler "iki çıplak bir hamama" yakışır....:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iso nun dil benim karşıma çıksa olmazmı o zengin kız.:p

olur annem olur niye olmasın :p

:farao::farao:

bende isterim niye size gidiyormuş:p

olur yaws hepinizin karşısına cıkar inş hem paralı hemde asık olcanız bi kızz:mrgreen:

önce para sonra yine para...

aşkı kafaya takmayın... para olduktan sonra problem değil...

ne demişler "iki çıplak bir hamama" yakışır....:mrgreen:

para olduktan soora problem degil dediğin sey:silent:
aşktan bahsetmiyosun heraldee:silent:

Son düzenleme:
ayshegül;838082' Alıntı:
olur annem olur niye olmasın :p

olur yaws hepinizin karşısına cıkar inş hem paralı hemde asık olcanız bi kızz:mrgreen:

tamam anne:p ama zengin olsun paralı olsun ben zaten ona aşık olmuşumdur. yani varsa zengin bayanlar aşığım ben onlara haa:p:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

imkan varsa yarım aşk yarım para alırım...çünkü aşka sahip olduktan sonra aşkı yüceltmek ilerletmek yine insanın elindedir.onu iyi bir hale getirebiliriz...

parayı da bankaya koysak faiziyle geçiniriz al sana hayat aşkda var parada :mrgreen::)

imkan varsa yarım aşk yarım para alırım...çünkü aşka sahip olduktan sonra aşkı yüceltmek ilerletmek yine insanın elindedir.onu iyi bir hale getirebiliriz...

parayı da bankaya koysak faiziyle geçiniriz al sana hayat aşkda var parada :mrgreen::)

hade beaaaaaaaa... :queen:

Bende para diyorum. Çünkü parasız hiçbir şey yapılamaz hale geldi.... Zaten parası olamayan adamıda pek takmıyorlar artık gerek menfaat gerek aşk... En güzel kız YTL!!! :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tek kelime söylüyorum PARA.

Forumdan Uzaklaştırıldı
la karı zengin ama eli yusu yamuk biriyse asla secmem ne işim olur onla kıs fakir ama manken gibi hatunsa :joker:nabayım parayı ::xtongue:

bi de AŞK diye bişey yoktur, yalandır.

Nedense hayatında gerçekten aşık olabileceği birisiyle karşılaşmamış yanlız kalmış arkadaşlar böyle düşünüyor :) Üzülüyorum :) Çünkü gerçekten AŞK diye bişey var ve sapına kadar sağlam bi aşk yaşıyorum. Onun için değil parayı, motoru ve aklıma gelebilecek herşeyi elimin tersi ile düşünmeden siler atarım :)

Umuyorum ki hepiniz bir gün bu güzelliği yaşarsınız... :rendeer:

Nedense hayatında gerçekten aşık olabileceği birisiyle karşılaşmamış yanlız kalmış arkadaşlar böyle düşünüyor :) Üzülüyorum :) Çünkü gerçekten AŞK diye bişey var ve sapına kadar sağlam bi aşk yaşıyorum. Onun için değil parayı, motoru ve aklıma gelebilecek herşeyi elimin tersi ile düşünmeden siler atarım :)

Umuyorum ki hepiniz bir gün bu güzelliği yaşarsınız... :rendeer:

AMİİİİNNNN tubiş hepimize yaşatır inş :rendeer:
özellikle de pg13sana aşkların en büyügünü yaşatırda aşk var mı yok mu bi güsel anlarsın arkadasım :cherry:

tamam anne:p ama zengin olsun paralı olsun ben zaten ona aşık olmuşumdur. yani varsa zengin bayanlar aşığım ben onlara haa:p:p:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

aşk bu kadar basit yanee senin için parası varsa aşığım diyosun :farao:
ilginç:silent:
ne diyelim Allah gönlüne göre versin :cherry::wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar