efendy cocok iso ya:
şimdi karşına bi kız cıksa bööle dediğin gibi karun kadar zengin, sevgilini terk mi etcen :silent:
iso nun dil benim karşıma çıksa olmazmı o zengin kız.
efendy cocok iso ya:
şimdi karşına bi kız cıksa bööle dediğin gibi karun kadar zengin, sevgilini terk mi etcen :silent:
:farao::farao:iso nun dil benim karşıma çıksa olmazmı o zengin kız.![]()
Parayı seçerdim. Aşkın değerini bile yaşatabilecek kapasitede insan kadımı bu dünyada? Kalmadı.. Demekki neymiş paraymış..
iso nun dil benim karşıma çıksa olmazmı o zengin kız.![]()
:farao::farao:
bende isterim niye size gidiyormuş![]()
önce para sonra yine para...
aşkı kafaya takmayın... para olduktan sonra problem değil...
ne demişler "iki çıplak bir hamama" yakışır....:mrgreen:
erkek olsam
gençsem aşka kapılıp aşkı seçerim
hayatı görmüşsem parayı seçerim:mrgreen:
ama bayan olduum için duygusalım aşkı seçerim![]()
ayshegül;838082' Alıntı:olur annem olur niye olmasın
olur yaws hepinizin karşısına cıkar inş hem paralı hemde asık olcanız bi kızz:mrgreen:
imkan varsa yarım aşk yarım para alırım...çünkü aşka sahip olduktan sonra aşkı yüceltmek ilerletmek yine insanın elindedir.onu iyi bir hale getirebiliriz...
parayı da bankaya koysak faiziyle geçiniriz al sana hayat aşkda var parada :mrgreen:![]()
Neyani Erkekler Duygasal DeğiLermi Demek İstyosun burda Asıl Siz BayanLar Duygusallığı Bilmiyosunuz :farao:
bi de AŞK diye bişey yoktur, yalandır.
Nedense hayatında gerçekten aşık olabileceği birisiyle karşılaşmamış yanlız kalmış arkadaşlar böyle düşünüyorÜzülüyorum
Çünkü gerçekten AŞK diye bişey var ve sapına kadar sağlam bi aşk yaşıyorum. Onun için değil parayı, motoru ve aklıma gelebilecek herşeyi elimin tersi ile düşünmeden siler atarım
![]()
Umuyorum ki hepiniz bir gün bu güzelliği yaşarsınız... :rendeer:
tamam anneama zengin olsun paralı olsun ben zaten ona aşık olmuşumdur. yani varsa zengin bayanlar aşığım ben onlara haa
:mrgreen::mrgreen::mrgreen: