Aşkmı - Paramı

"senden başka" diye bir dizi var ordaki kızlar erkeklere erkeklerde kızlara zengin olarak tanıtıyorlar kendilerini her iki tarafta zengin oldukları için birbirlerini seviyorlar ama öğrendiklerinde sevgileri bitecekmi bence bitmiyecek

aşk gelip geçici diyorsunuz ama paranında gelip geçeceğini unutamamak gerek allah insanın tekerini birden çevirirse ne para kalır ne bişey

aşkı da zaten bir zamanlar para için geride bırakmıştınız

Hepsinden önemlisi Huzur. (Aşk da geçicidir para da)

Sevgi ve Huzur nerdeyse orada olmak lazım... :pale:

aşk deyip geçmeyin.. gerçek aşkı bulan kişi öyle bir dünyada yaşıyordur ki onun için paranın pulun hiç bir değeri yoktur.. gözü hiç bir şey görmez... sadece sevdiğinin gözlerine bakmak bile dünyalara değer...

ama tüm bunlara rağmen saadet karın doyurmuyor...bende para derim kesinlikle ....

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

evlendikten sonra 5 sene kadar aşk körlüğü yaşarsın ondan sonrası sıradan............ama yinede bi aşk ın yok paran var neye yarar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoruma benzin koycak param olsun yeter :) yine mutlu oluurduk aşkımla :rendeer:

ya bu parayı seçenler bahsi geöen zengin kadının çantalarını bile taşır valla...tabiki aşk

gerçekçi olmak gerekirse ben aşkı seçerdim heralde. önceden yapmadığım şeyde deil aslında. ama benim en son yaptığım seçimde doğru insanı bulduğumdan %100 emindim. Allaha şükür şu anda çok mutluyum.

diyer hatunla evlenseydim acaba şimdi ne olurdu diye düşünmüyo deyilim hani :) ama evlendiğimde hiç bir şeyim ve hiç kimsem yoktu şimdi allaha şükür karnımda doyuyo sırtımda pek. fazlasına gerek yok zaten. goldwing e binmem gv 650 ye binerim gibi bişey yani :p

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
para mı aşk mı desler tabiki para, aşk bana zx6r kazandırmaz :cherry:
ama bu durumdaki gibi kendi çulsuzken zengin bir kızla evlenip onun parasıyla yaşamayı seçerim diyen arkadaşlara hiç erkeklik gururunuz yok mu diye bir soru sorayım :queen:

Arkadaşlar fakirsiniz ve fakir bi kız arkadaşınız var birbirinizi çok seviyosunuz ama karun kadar zengin bi kızda sizinle evlenmek istiyo hangisini seçersiniz Paramı-Aşkmı ( Lütfen gerçekleri yazalım ):p

Ben bir an bile düşünmeden parayı seçerim çünkü hayata ticari bakan bi adamım

umarım mutlu olursun öle ben de para diyorum :)

tabii ki aşk ... 25 milyarkere

bayan arkadaşlar hep aşk ı savunmuş ama tipi kayık cüzdanı kalın erkeklerin yanındaki güzel kızlar bu tezi çürütüyor. Ben hiç aşık olmadığım için nasıl bi düygu olduğunu bilmiyorum o yüzden para diyorum para var huzur var kardeşim :p:p

Para olmadan aşk olmaz para olunca da aşk uzun sürmez...

aşk deyip geçmeyin.. gerçek aşkı bulan kişi öyle bir dünyada yaşıyordur ki onun için paranın pulun hiç bir değeri yoktur.. gözü hiç bir şey görmez... sadece sevdiğinin gözlerine bakmak bile dünyalara değer...

ama tüm bunlara rağmen saadet karın doyurmuyor...bende para derim kesinlikle ....

:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

geçek aşkı ilerleyen zamanlarda tuz ister, para bulamayınca arka cızzz deeer.

Son düzenleme:
efendy cocok iso ya:
şimdi karşına bi kız cıksa bööle dediğin gibi karun kadar zengin, sevgilini terk mi etcen :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar