Aşkıma Kavuştum.........

evet arkadaşlar uzun bir süre 2.el cıbır arıyordum.malesef temiz makina bulamadım.bende sıfır makina aldım.Sanırım başlangıç için en ideali bu. işte benim cıbırım..aşkım.......:queen:

ahnda bu da km

bu da benim babam. ilk defa racing motora biniyo. hemide yatıyo:queen:

motor alırken benden maddi ve manevi desteğini esirgemeyen abim eryilmaz ve sevgili arkadaşım kelleci

vede ben nick84:bounce:

Hadi hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle. :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hadi hayırlı ugurlu olsuunnn gecen cadde bostana geldi eryılmaz ve kelleci abiler orda senden bahsetmiştik demekki aldın sonunda valla allah kaza bela gostermesin senide bekleriz artık cadde sahile

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Hayırlı uğurlu olsun kardesim.. Km sayacını cektiğin fotografı sakla :)

sağolun teşekkür ederim. başlangıç için en ideali bu sanırım

Hayırlı olsun motorun kazasız günlerde kullan inşallah.. Nereden alsın, kaça aldın bizleride aydınlat biraz.

Hayırlı olsun kardeş bu gidişle bende siyah sıfır cbr125 alcam gibi ehlıyete az sure kaldı izmirde bulamadım temiz motor

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım, kazasız belasız kullanabilmen dileği ile :)

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.bence "0" cıbır alacağına gt 250r alman daha mantıklı olurdu.çünkü büyük bir ihtimalle sıkılırsın kısa zamanda

Hayırlı olsun kazasız belasız......................

Hayırlı olsun kardeş bu gidişle bende siyah sıfır cbr125 alcam gibi ehlıyete az sure kaldı izmirde bulamadım temiz motor

bende ilk başta siyah düşünüyordum gidip baktım mağazaya çok cılız duruyor kırmızıya niyetlendim o da mağazadaki satıcı son sattığı iki kırmızı motor kaza yaptığını söyleyince vazgeçtim ve repsol almaya karar verdim.

hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin.bence "0" cıbır alacağına gt 250r alman daha mantıklı olurdu.çünkü büyük bir ihtimalle sıkılırsın kısa zamanda

gt250r garanti sorunu var diye birde kırank kırıyo diye almadım kısmet olursa seneye ninja 250 alacağım

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar