Asker prometheus'un herkeze selamı var!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harbiden bee ben geri kalmışım ulem neden tekmil vermedin madem :p

bana bak yarın erzurumdasın bari yarın ver baba memleketim dadaşlar diyarı yarın telefon açıp tekmil verecen yoksa bozuşuruz heheheh :p

Yok abi ne bırakcam teskereyi. Aldığım gibi kaçıcam, gidip bi yere gömcem bulmasınlar teskeremi :p

Dün Samsunlu arkadaş tigermbz ziyaret etti beni. Vallahi çok hoşuma gitti bu jesti. İlk defa görüşmemize rağmen çok samimi bir arkadaşım gelmiş kadar sevindim. Ne de olsa aynı hobinin heyecanı için atıyordu ikimizin kalbi de. Tekrar kendisine teşekkür ediyorum.

Şafak 17 gibi görünüyor bir aksilik çıkmaz ve gerekli yol iznini koparabilirsem. Askerlik bittikten sonra tekrar buluşma başlıklarıyla forumu dolduracağım umarım.

Herkese sevgiler...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Nasıl ziyaret etti?

Trabzon'a mı gitmiş benden habersiz:cyclopsan

Biraz daha detay verir misin lütfen.

Not: şimdiden hayırlı tezkereler diyeyim, ama geçmez son 15 gün geçmeezz:)

şafak 17 :) nasıl bi heycan ve geçmez saatler vardır şimdi yanı başında.ama bitti işte :) hayırlısı ile dönmen dileğiyle...

Aleyküm selam,

Selam gönderenn ve getiren sağolsun:rendeer:
Prometheus kardeşimize aynen iadei selamlar ve hayırlı teskereler:cat:

Selam,
Özer

Aleyküm Selam.selami GetirenDE GötürenDE Saolsun.
Prometheus Kardeşimize Hayirli Teskereler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hepsi geçerde son gece geçmiyor beee :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Dün Samsunlu arkadaş tigermbz ziyaret etti beni. Vallahi çok hoşuma gitti bu jesti. İlk defa görüşmemize rağmen çok samimi bir arkadaşım gelmiş kadar sevindim. Ne de olsa aynı hobinin heyecanı için atıyordu ikimizin kalbi de. Tekrar kendisine teşekkür ediyorum.
reca ederim.
bikaçgün trabzona uzungöle, yaylalara kaçalım dedik bizimkilerle. dönüşte yolumuz sürmeneden geçti. orda dolaşırken dedim bizim bir prometheus vardı burada bi sorayım kapıdaki askere, var öyle biri dedi, çağırttık geldi, ayaküstü konuştuk. taş attıkta kolumuz yorulmadı yani. askerliği yemiş bizimki; 17 gün nedir ki geçer gider.
bu arada eklemeliyim kors meraklıları sultanmurat yaylası ve civarında aradıkları aksiyonu ve kros zevkini doyasıya yaşayabilirler, oradaki dağ tepe üzerinde kısa ottan başka bitki örtüsü olmadığından ve mükemmel iniş çıkışları olduğundan bu iş için ideal gibi geldi bana. nasip olursa bi kros yapmaya gitmeyi planlamaya başladım şimdiden.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Olm tiger benim cross damarım patladı. Alacağım herhalde bi tane çinli. Al bi tane de sende hoplayıp zıplayalım işte.

Super Moderator
Eee...Bitti mi?
-----------------------------------------------------------------
Neredeyse bitti, gün içerisinde çıkış, yarın eve varış düşünülüyormuş.

Hoşgeldin, geçmiş olsun...:rendeer:

geçen gün telefonda görüştük yarın bilgisayar başında olurum dedi yani bu yarın evinde olacakmış ne diyelim ee saya saya gün bitermi derler e bitiyormuş.
:cat: :cat:

Bitti bitti sonunda. Cuma günü çıkacaktım ancak alay komutanı yol izinlerini kaldırdı :p Saat 16 itibariyle evdeyim. Yakında yeni buluşmalarla kaldığımız yerden devam edeceğiz :)

hoşgeldin.

Super Moderator
Hoşgeldin...:rendeer:
Bir daha sakın gitme, özledik...:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar