Asker prometheus'un herkeze selamı var!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cumartesi akşamı büyükçekmece sahilde oturmuş mehtaba karşı nescafemi yudumluyordumki telefonum çaldı bi baktım bizim prometheus onur çok sevindirik oldum,dedim heralde askerliği yedi:p konuşunca hiçte öyle olmadığını anladım.O zaman şafak 96 diyordu demekki şimdi 94 falan diyor neyse uzun uzun konuşup hasret giderdikten sonra tanıdık tanımadık herkeze çok selam söyledi bizleri ve motorunu özlemiş bir an önce bitsede gelsem diyordu.haaa bu arada prometheus (onur) trabzonda askerlik yapıyor haberiniz ola :cat: ben selamını ileteyim arkadaşlık vazifemi yapim:p

Super Moderator
Oh be sonunda ses verdi...
Bir zamanlar Konu dışında Jandarma Er Prometheus Trabzon'a gidiyor topiğine uğrayıp haberdar ediyordu bizi.
Sonraları sesi çıkmamaya başlamıştı.

Çok mutlu oldum iyi haberlerini alınca.

evet bende sevindim birazda nispet yaptım napıyosun dedi dedim sorma sahildeyim hasır koltuğuma kurulmuş 3 şekerli sütlü nescafemi içip mehtabı seyrediyorum sen napıyosun dedim:mrgreen: :queen: sanırım içi gitti ama sonra durumu toparladım ben askerdeyken banada yaparlardı öyle çok koyardı :p onurum ağzını sulandırdığım için tekrar özür dilerim:rendeer:

aleyküm selam:)
iyidir, bir sorunu yoktur inşallah.. sağ salim, alnının akıyla döner inşallah:rendeer:

Aleykümselam.O 94 gün bitmez şimdi.esas askerlik gelince.kabire kadar!!!!!!!!!!!!

aleyküm selam :king:

IHTIYAR arkadasimizdan söyledigi gibi esas askerlik gelince basliyo . . .

açıkyol' Alıntı:
Ankara seninle gurur duyuyor!
Sahi CBR'ı ne yaptı alsak da gezsek biraz:)

Tabi , tabi , motor yanlız kalmasın. Hem şaka biryana uzun süre yatması ii olmaz.:queen: :queen: :cat: :mrgreen:

Abi bi daha arasa yada sen arasan SAKAL dan selam söyle tanımaz ama gelince tanışırız.:)

selamı başım üstüne bizden de ilet lütfen kendine iyi baksın,
tabiki selamı bize getirende.

Hayırlı teskere ile aramıza dönsün inşallah..bizden sevgiler selamlar..

arkadaşlar biraz önce hatırını sormak için aradım prometheus onuru hepinize selamı var rahatı yerindeymiş 74 gün sonra özgürüm diyor inşallah bu son günleride sağ salim atlatıp ailesine ve arkadaşlarına kavuşur:cat:

Az kaldı aaaaaaz :cherry: Ulen bu Jandarmalık çok zevkli. Az sonra bir düğüne devriye atmaya gideceğiz. :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar