Aşk öldü

aşk nedir? bence cevabı olmayan sadece hissedilendir.şu an anladımki saygı duyulmadan,hoşgörü,bir tatlı bakış,içten bi okşama olmadan sevgi olmaz!
hangimiz sevgi nedir biliyoruz? kaçımız gerçek ve içten bir sevgi gördük ki?
ben birzamanlar ne büyük hata yapmışımki güzelliğin aşk olduğunu sevimliliğin ise sadece görünüş olduğunu sanmışım..tam tersiymiş..bir kadının sevimli,güleryüzlü,şefkatli,şirin olması asıl onu güzel yapanlarmış.. sexi görünen,vücudunu önplana çıkaran boyalı yumurtalardan nefret ediyorum...bir bakın etrafınıza artık kızların hepsi tekdüze..aynı yüz aynı makyaj aynı konuşma biçimi aynı kişilik maalesef bunu itekleyen medyamız sağolsun övünülcekmiş gibi böylelerini ünlü yapar!! kıçını başını açmak güzellik olmuş dürüst ve sadık şempatik kızlar ise aptal yerine konmuş!! yazık!!! aşk ise ibonun,alişanın,seda sayanın anladığı gibi öküzce ve dengesizce sevmek olmuş
üzülerek söylemeliyimki biz artık aşkı da sevgiyi de bazıları gibi yaşamayı moda saymışız..bitiyoruz ve ben artık kendi aşkımı hiç görmediğim ve yaşamadığım biçimde içimde yaşayarak ağlıyorum...sanırım aşk dediğin karşılık beklemeden onu olduğu gibi kabul etmektir..onur;bir kadının ve erkeğin sevdiği yanında yokken mutluluktan ağlayarak akıttığı gözyaşlarıdır..kaçınız mutluluktan ağladı? kaçınız sevdiğinizi olduğu gibi sevdiniz..bir kadını veya bir erkeği onursuz yapan yüzündeki çizikler ve lekeler değil kalbindeki mühürdür!

alıntıdır...
---------------------------------
hayat kısa, koşturmaca çok. ve sonuçta sevgi az...
biz niye yaşıyoruz peki? ne için? kariyer için mi? hadi gecemizi gündüzümüze kattık, durmadık, bıkmadık, işimizin zirvesine çıktık, sonra? çok para kazandık, sonra? adımız kitaplara geçti, sonra? ölüp mezara girdik, sonra? kitapta adımız geçmiş, kime ne yararı var? bir sürü paramız olmuş, kime ne yararı var? bunlarla hayat daha guzel ama bunlara ulaşmak için sevgisiz yaşamak? hayatta en güzel şey, en mutluluk verici şey sevgi ama farkında değiliz. kim sevdiği kişiyi mutlu ettiğinde onun gözünde gördüğü pırıltı nedeniyle havalarda uçuyor? kim sevmediği bir şey olmasına rağmen sevdiği kişi için birşey yaparken o mutlu olacak diye haz duyuyor? kimse. bizi sevenin kıymetini de bilmeyiz. ya bizden kaçmasını isteriz, ya da bize umursamaz davranmasını. masallardaki gibi aşklar hayal eder, o sevgiyi bize veren birini bulduğumuzda sevgiden bunaldık, boğuluyorum deriz. ondan sonra gider bize hiçbirşeymişiz gibi davranan, zerre saygı duymayanların peşinde koşarız. amaç sevmek değil, mücadele çünkü. ben ona ulaştım, o da beni beğendi demek. sevgi yalan. herkes beni bir kişi ömrünün sonuna kadar sevsin diyor, ama istedikleri 2 gün de olsa herkesin sevmesi.
ben yolumu sevgiyle çizdim. bu yola inanmayan olabilir, ama ben bu yolda devam edeceğim. yalnız kalmak pahasına...
-------------------------------

Son düzenleme:
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Aşık Veysel'e sormuşlar "Aşk Nedir" diye, cevap vermiş muhterem;
- "Oğlan kıza vurulur, kavuşamaz aşk olur" demiş.
Yani aşk geçici birşeydir, önemli olan sevgi ve saygıyı koruyabilmek / büyütebilmektir.

benim alıntım sevgiden bahsediyor zaten. aşk önemsiz değil kesinlikle, ama senin de dediğin gibi biter. önemli olan, onu sevgiye dönüştürebilmektir. sevgi de emek ister. öyle sarmaşık gibi kendiliğinden bitmez, tıpkı bir çocuk gibi sürekli emek ve özen ister. yapılan en büyük hata ilişki başladıktan sonra artık herşey nasılsa halloldu varsayıp işi oluruna bırakmak. sevgiyi sürdürmek için çaba sarfetmezseniz, sevgi ölür. bu kadar basit. aşk dediğin biter, sevgi dediğin ölür.

Son düzenleme:
dedigin gibi insanlar arasinda ask bitti insanlar farkli nesnalare mesela biz ler motora kimileride hayvanlara ask i hissetmeye basladilar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bitmeyen Her Heyecan , bir AŞKTIR..

Ask bitmedi bence :)
Hele sevgi hic bitmedi!
Ask yasaniyor ve geciyor...
Daha once de vermistim bu ornegi dalga sorfu gibi... Dalgalarin en ustune cikiyorsunuz ve ayaklariniz yerden kesiliyor.. Ama asagi indiginizde daha onceden agirlik olmasin diye yaniniza almadiginiz yelken, simdi hayat kurtariciniz olacakti... Asagi inecek ve ruzgar sorfuyle keyifli ve uzun bir yolculuga cikacaktiniz. Ama yaniniza almadiniz, yuk oldu diye... Dalga bitti ve suya saplandiniz! Sonra da bogustunuz suyla ve biraz once ayaklari yerden kesilen biri olarak simdi buz gibi suyun icinde niye debelendiginize isyan ettiniz!
Ask var, sevgi de... Onemli olan aski yasarken size yuk gelen sorumluluklari uzerinize almaniz...

Sevgiyle,
aleste

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Aşk maşk yok abi, hepsi kadınların uydurması :p
Yani varsada eğer kadınlar için var, erkek içinse aşık'ın dediği gibi kavuşana kadar var. Elde ettin mi ettin, aha aşk bitti. Sevginizi büyütmeye bakın o zaman, gerisi hikaye :)

güzelliğin onpara etmez bu bendeki aşk olmasa, eğlenecek yer bulaman göğnümdeki köşk olmasa :)

sizlere katılmıyorum; aşk ne sorumluluk ne de emek ister çünkü içinizde olanı yaşamak ve tatmaktır aşk! birini sevmek emek olamaz çünkü sevmek içinizden gelir biteceğini bilsenizde hayal kırıklığı olsada yaşamak için can atmaktır AŞK.
yüce olan sevgi saygıdır buna katılıyorum ama umut etmek acı çekmektir!
size değer vereni sevmek mutluluktan ya da ulaşamamaktan akıtılan gözyaşları AŞKtır.

alişanın ibonun aşkı niye öyle sanıyorsun? çünkü emek yok, birbirimize karışmayız diyolar, karışmaya başlayınca bitiyor. sevdiği için birşey feda etmek yok, emek harcamak yok. sen en yakın dostunu bile arayıp sorma, hemen lafı yersin. dostlukta bile böyleyken sevgide niye emek olmasın? hem madem sevgi diyorsun, sevdiğin için birşey yapmak zor mu geliyor ki sevgi için emeğe gerek yoktur. evet, sevginin nedeni olmayabilir, ama yaşamak için beslenmek zorundadır.

AŞK ölmüş... Başımız sağolsun... Garibim zaten hiç yaşamadı ki...

AŞK TURŞU SUYUNA BENZER ;
İÇMEYENİN AĞZINI SULANDIRIR , İÇENİN MİDESİNİ BULANDIRIR...

buz gibi suya atlamaktır aşk ,sevmek ise yüzmektir,
heyecandir aşk, sevmek ise yürekliliktir,
ateşi yakmaktır aşk,sönmemesini sağlayan sevgi,
iki damla gözyaşıdır aşk,sevmek ise hiç unutmamaktır.

Yazmıyayım dedim duramadııııııım.AŞK varya AŞK bir çiçektir sevgide onun suyu
dokunuştur,sevecenliktir,saygıdır,hazımsızlıktır,nefrettir,uykusuzluktur,kahroluştur,yağmurda ıslanmaktır,ölümüne sevmektir,intihar etmektir,yemin etmektir,aç kalmaktır,daha yazimmi haaaaaa şimdiki gençler aşk deyince hemen akıllarına başka bir şey geliyor.AŞK başka onun gibisi yok hak ediyorsan eğer?

haketmek ne demek? hakkı veren kim? aşk için ne intihar ederim nede yemin ederim..aşk dünyadır ve dünyayı yok eden de insanlardır ve haysiyetsiz yalan sevgiler

birbirini samimi olarak seven ve menfaatsiz her sevgi ve aşk yücedir ve bunu yaşayanlar yaşatanlar da yücedir..bunun dışında sürekli gördüğümüz hastalıklı beyinlerin sahte sevgileri aşşagılıktır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar