Aşk öldü

Herkes kendine göre değerlendirir aşkı.
Ama o bahsettiğin boyalı hatunlar varya,biliomusun çoğu zaman siz
onları hakediorsunuz.Aşkı aşk gibi yaşamak varken içine yalan dolan katıp
iki paralık ederseniz,sonra ceremesini de siz çekersiniz.
Biz değil!!!!!!!!!!
O kadınlardan da uzak durmak sizin elinizde,ama malum şeylerden dolayı
geçici de olsa onlara muhtaç hissediorsunuz kendinizi.......
Onlar da haliyle tadını çıkarıo.........:farao:

dishy;bu ağır ithamlarını hiç üzerime almıyorum lakin o MALUM şeylerden dolayı boyalı yumurtaların peşinden koşmayı hakaret olarak görüyorum.ben o malum şeyi sadece sevdiğimle yaşarım; kimin neyi hakettiğine ğelince buna sen karar veremezsin ve sizlerde o malum şeyin peşinde koşan jöleli jönlere takılarak neyi hakettiğinizi tahmin edersin!! sen ya hiç seven ve ağlayan erkek görmemişsin yada sana göre HAKEDEN birine rastlamamışsın.ben AŞKI ADAM GİBİ yaşayan bir sürü erkek tanırım yalana gelince sen kaç kere aşkı adam gibi yaşadınki? burda görmüş geçirmiş biri gibi erkeklere kötü itham etmeni AŞKIN ne kadar yalan olduğunu senden görmemize yetiyor; çok dooru olan da şu evet siz hiçbişey çekmezsiniz arkanızda dürüst delikanlıların kadınların akıtmayı bile beceremediği gözyaşları kalır ve aşkda ölür..benim yazdıklarımı üzerine almanı da yarası olan gocunur atasözümüzle süsleyerek konuyu kapatıyorum:mrgreen:

puma007 temelde fikirlerine katılıyorum. ama karşılıksız sevginin bile yaşamak için çabaya gereksinimi vardır (sen sevdiğin için milyonlar harcamak gibi birşey algılıyorsun sözlerimi sanırım ama ben onu kastetmiyorum). seviyorsan sevdiğin için birşeyleri sen sevmesen bile yapmak istersin. seni sevsin diye değil, o o şeyden mutlu olduğu için onu mutlu etmek adına.
yalancı aşklara gelirsek, dolu var.

@dishy, saptaman doğru, erkeklerin çoğu o malum şeyin peşinde olabilir ve tamamen damızlık mantığıyla hareket edebilirler ama bunu genelleme yapamazsın (gerçi istisnalar kaideyi bozmaz diyerek genelleme de yapılabilir, çünkü aksi şekilde hareket eden erkek sayısı çok az)
@puma007, senin karşı saptaman çok daha doğru. o boyalı kızların peşinde koşan tiplerin amacı zaten belli ama ben niye hanımefendi kızların bile puma007'nin bahsettiği jöleli jönlere koşma nedenini hala çözemedim.

ortamı kızıştırayım biraz :queen:

puma007' Alıntı:
dishy;bu ağır ithamlarını hiç üzerime almıyorum lakin o MALUM şeylerden dolayı boyalı yumurtaların peşinden koşmayı hakaret olarak görüyorum.ben o malum şeyi sadece sevdiğimle yaşarım; kimin neyi hakettiğine ğelince buna sen karar veremezsin ve sizlerde o malum şeyin peşinde koşan jöleli jönlere takılarak neyi hakettiğinizi tahmin edersin!! sen ya hiç seven ve ağlayan erkek görmemişsin yada sana göre HAKEDEN birine rastlamamışsın.ben AŞKI ADAM GİBİ yaşayan bir sürü erkek tanırım yalana gelince sen kaç kere aşkı adam gibi yaşadınki? burda görmüş geçirmiş biri gibi erkeklere kötü itham etmeni AŞKIN ne kadar yalan olduğunu senden görmemize yetiyor; çok dooru olan da şu evet siz hiçbişey çekmezsiniz arkanızda dürüst delikanlıların kadınların akıtmayı bile beceremediği gözyaşları kalır ve aşkda ölür..benim yazdıklarımı üzerine almanı da yarası olan gocunur atasözümüzle süsleyerek konuyu kapatıyorum:mrgreen:

Erkek arkadaşımın benim için ağlaması beni çok sevmesi anlamına gelmez ki.
Polemiğe giremem valla. hadi byeeee :wiinkk:

konuyu anlamaman çok doğal dişi!! lakin sen aşkın senin karşında bi erkeğin ağlaması olarak değerlendirmenden bile anlaşılıyooo!bırak polemiği sen hiç girme bile olaya

fazla gerilmeyin ltf. okuyun da biraz rahatlayın :)

HAYATI ISKALAMA LÜKSÜN YOK SENİN / N. HİKMET
>>
>>Bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyorsan ve buna
>>rağmen
>>hala yalnızsan, için rahat olsun. Giden zaten gitmeyi kafasına
>>koymuştur ve
>>yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka
>>hiçbir işe
>>yaramayacaktır. Sen kendini paralarken o her zaman bahaneler
>>bulmaya
>>hazırdır. Hani ağzınla kuş tutsan "Bu kuşun kanadı neden beyaz
>>değil?" diye
>>bir soruyla bile karsılaşabilirsin.. iki ucu keskin bıçaktır bu
>>işin.
>>Yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yargılanırsın her zaman. Bu
>>mahkemede
>>hafifletici sebepler yoktur. İyi halin cezanda indirim sağlamaz.

>>Sen, "Ama
>>senin için şunu yaptım" derken o, "şunu yapmadın" diye cevap
>>verecektir.
>>
>>Ve ne söylesen karşılığında mutlaka başka bir iddiayla
>>karşılaşacaksındır.
>>Üzülme, sen aşkı yaşanması gerektiği gibi yaşadın. Özledin, içtin,
>>ağladın,
>>güldün, şarkılar söyledin, düşündün, şiirler yazdın. "Peki o ne
>>yaptı" deme.
>>Herkes kendinden sorumludur aşkta. Sen aşkını doya doya yaşarken o
>>kendine
>>engeller koyuyorsa bu onun sorunu. Bir insan eksik yaşıyorsa, ve bu
>>eksikliği bildiği halde tamamlamak için uğraşmıyorsa sen ne
>>yapabilirsin ki
>>onun için? Hayatı ıskalama lüksün yok senin. Onun varsa, bırak o
>>lüksü
>>sonuna kadar yaşasın. Her zamanki gibi yaşayacaksın sen. "Acılara

>>tutunarak"
>>yaşamayı öğreneli çok oldu. Hem ne olmuş yani, yalnızlık o kadar da
>>kötü bir
>>şey değil. Sen mutluluğu hiçbir zaman bir tek kişiye bağlamadın
>>ki....
>>
>>Epeydir eline almadığın kitaplar seni bekliyor.Kitap okurken de
>>mutlu
>>oluyorsun unuttun mu? Kentin hiç görmediğin sokaklarında gezip yeni
>>yaşamlara tanık olmak da keyif verecek sana.Yine içeceksin rakını
>>balığın
>>yanında. Üstelik dilediğin kadar sarhoş olma özgürlüğü de
>>cabası.... Sen
>>yüreğinin sesini dinleyenlerdensin ve biliyorsun asolan
>>yürektir.Yürek sesi
>>ne bilmeyenler, ya da bilip de duymayanlar acıtsa da içini unutma;
>>yasadığın
>>sürece o yürek var olacak seninle birlikte. Sen yeter ki koru
>>yüreğini
ve
>>yüreğinde taşıdığın sevda duygusunu. Elbet bitecek güneşe hasret
>>günler. Ve
>>o zaman kutuplarda yetişen cılız ve minik bitkiler değil, güneşin
>>çiçekleri
>>dolduracak yüreğini...
>>
>>NAZIM HİKMET

bana gorede ask onemlı degıl sevgı ve saygı herseyden onemlı sevgı ve saygı ve guven bıtmedıkce askta bıtmez bence

sağol ya arkadaşım kapansın artık kırmayalım birbirimizi

ben aşk önemsiz demedim, çok önemli. ama biter dedim. bitmesi önemsiz olduğu anlamına gelmez. sevginin kıvılcımıdır aşk, nasıl önemsiz olur?
önemsiz olan televizyonların aşk adı altında zırvaladıklarıdır.

dostumsun benim watercolours adamımsın ya nazımın bu yazısını hiç görmemiştim ve inan ağlayarak okudum tam beni anlatmış çok sağol
vay be nazım da bizdenmiş desene

Aşk yanan sobaya benzin dökmek gibi , gelip geçici.Asıl önemli olan karşılıklı sevgi , saygı ve paylaşmak herhalde.
Tabi bayanlar mantıkları ile değilde duyguları ile düşünüp hareket ettikleri için erkeklerin çoğu zaman cinnet geçirmesine kızmasına deli olmasına istemedende olsa sebebiyet vermekteler(içimide dökim az yeri gelmişken) :queen:

benim için aşk ömür törpüsünden başka bişi değildir bana zarardan başka bişi vermedi...aşk,sevgi deyince illa ki karşı cins gelmesin aklınıza.şükür ki motosiklet aşkım var :)

annem arada takılıyo bana bi keresinde sana çeyizlik ne yapayım diye sordu benim cevabım:

-İki çift performans eksozu yeter anne:queen::queen:

Son düzenleme:
benim için aşk ömür törpüsünden başka bişi değildir bana zarardan başka bişi vermedi...aşk,sevgi deyince illa ki karşı cins gelmesin aklınıza.şükür ki motosiklet aşkım var :)

annem arada takılıyo bana bi keresinde sana çeyizlik ne yapayım diye sordu benim cevabım:

-İki çift performans eksozu yeter anne:queen::queen:

iyiki sıralı 4 silindirli motor istemedin:p:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar