Aşk Mi Para Mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
30 Haz 2006
Mesajlar
169
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir röpörtajda adnan şensese sordular.
--adnan eabi, sen niye 7 kere evlendin?
--ebrucum, evlendiğim kadınlar ,ilk zamanlar bana tapıyorlardı, evleniyordum,
sonradan değişiyorlardı,anladım ki eski eşlerim adnan şensese aşıklarmış,evdeki adnana değil.....................demişti.

adnan şensesin bu röpörtajı herşeyi anlatıyor.
 
Katılım
14 Mar 2006
Mesajlar
193
Önce sağlığın sonra paran olsun gerisi gelir peşinden.Ya da gelirler peşinden mi demek lazım.

Ben aşksız epey süre yaşayabildiğimi gördüm.Fakat aynı miktarda süre parasız yaşayamazdım,acımdan ölürdüm.:cherry:

Paran varsa karşı cins çoğu kusurunu örter,hatta görmezden bile gelebilir.Ama hem paran yok hem de efeleniyorsan(yani hem kel hem fodul hesabı:queen: ) adamın canına okurlar.
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
30 Haz 2006
Mesajlar
169
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Önce sağlığın sonra paran olsun gerisi gelir peşinden.Ya da gelirler peşinden mi demek lazım.

Ben aşksız epey süre yaşayabildiğimi gördüm.Fakat aynı miktarda süre parasız yaşayamazdım,acımdan ölürdüm.:cherry:

Paran varsa karşı cins çoğu kusurunu örter,hatta görmezden bile gelebilir.Ama hem paran yok hem de efeleniyorsan(yani hem kel hem fodul hesabı:queen: ) adamın canına okurlar.

aynen imzamı atarım.
 
Katılım
10 Şub 2006
Mesajlar
6,827
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
aşk amaç; para araç... (araç amaca hizmet eder)
 
Katılım
1 Ağu 2005
Mesajlar
21,819
Ben bir kere aşık oldum arkadaşlar...


Paranın çözemediği sorun açamadığı kapı yoktur bunuda dip not olarak eklemek isterim...

Ben şıklara ekleme yapmak istiyorum...

a-) aşk...

b-) mangır...

c-) hepbiri...

d-) testesteron hormonu...


doğru cevap d şıkkı...:cherry:
 
Katılım
10 Tem 2006
Mesajlar
20,993
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Paralı aşk.......Jigololuk diil tabi:bounce:
o düşündüğünüz hiç diil...
çok masumca
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
30 Haz 2006
Mesajlar
169
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla hayat erkeğe "paran kadar eaşık ol ülen" der.

ben de para kazanmaya başladım."fiyatın kaç ülen!" diyorum.

zaten işin özü bu.koskoca nasrettin hoca 500 yıl önce demiş. PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR diye. saygı ve hürmetle anıyorum kendisini.
 
Katılım
23 Haz 2006
Mesajlar
1,239
parayı veren düdügümü calar baska bişeyimi bilmem

TİPLER STANDART HEPSİ AYNI SAHTE TAVIRLAR BENİ BAYDI
 
Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
30 Haz 2006
Mesajlar
169
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
boşver ablaaa,,,,, boşver eeeeabii,,,,,
dalgana baaak çak o zamaaaaaan çaaaak çaaaak çaaaak çaaaak! (abozer kadayıf)
 
Katılım
12 Eki 2006
Mesajlar
11,471
:pr: GÜNÜMÜZDEKİ İLİŞKİLER TAMAMEN ÇIKARA DAYALI Bİ HALE GELDİ...
BU NEDENLE ÖNCE MONEY
 
Katılım
18 Eki 2006
Mesajlar
33
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günümüzde para her ne kadar her kapıyı açıyor gibi görünsede açamadığı kapılarda var, gerçek aşkı istiyorsan parayla alamazsın, istediğin yanında şık güzel görünümlü biraz aptal ( genelde erkekler zeki kadınlardan hoşlanmaz) bir bayanla gezmek eğlenmek ve hayatını yaşamaksa evet para önemli ama gerçekten sevmek sevilmek istiyorsan paranın önemi yoktur, hayatını idare edebilecek kadar kazanmak yeterlidir.


artık erkek kazansın bayan yesin çağı çoktan geçti, bu nedenle erkeğin paralı olması bir bayan için çokta önemli değil eğer ciddi bir ilişki istiyorsa..
evet artık genç nesil kadın erkek farketmez hayatını yaşama gününü gün etme gençliğini doyasıya yaşama taraftarı, erkek paralı olsun onu bir bara götürsün lüks otomobillere bindirsin (hava atacak ya kendi gibi düşünenlere) onun için yeterli, erkek içinse yanında güzel taş gibi bir hatun olsun oda kendince havalara girsin yeter ve hal böyle olunca sevgiden bahsetmek olmaz, sevgi farklı bişey lüks yerlerde yemek yemek lüks arabalarda gezmek yada taş gibi hatunla olmak değil, böyle düşünenlere saygı duyarım.


çok erkek arkadaşım var tanıdığım, birçok kız için neler düşündüklerini bilirim belkide bu yüzden bu kadar soğuk bakıyorum günümüz ilişkilerine, evet sadece karşılıklı çıkara dayalı, ben çok paralı erkekten korkarım güven vermez bana çünkü her istediğini elde etmiştir çoğunlukla ve nasıl bir hayat yaşayacağı belirsizdir. Çünkü doymuştur herşeyden artık elindekiler mutluluk vermez ona ve başka yönlere sapar.

ama gerçekten seven parasını değil yüreğini ortaya koyan insanlar olduğuna inanıyorum. birkaçgün önce hastaneye arkadaşımın yanına uğradım nöbetçiydi acilde, orda boyacı tulumu giymiş ayağında terlikler olan ki hava soğuktu bir bey vardı yanında eşi sanırım tansiyonu çıkmış sıranın onlara gelmesini bekliyorlardı eşine sıkı sıkı sarılmış alnına öpücük kondurup ona destek olmaya çalışıyordu.

İŞTE SEVGİ BUDUR parayla alınacak bişey değil, geçinebilecek kadar para yeterlidir.

ayrıca erkeğin parasına güçüne sığınan ACİZ KADINLARDIR.
 
Katılım
12 Eki 2006
Mesajlar
11,471
Bu zaman da AŞK yoq AŞK...

Tek AŞK maddi serwete dönüşmüş durumda.. Hepsi aynı dişilerin..ıyyyy
 
Katılım
30 Mar 2006
Mesajlar
933
ya.. yazik.. cogunluk boyle mi dusunuyor?
tabiki ask once gelir. surunsen de birlikte, "destek" olmayi bilecen,umudunu yitirmicen. ne cılız,alevsiz yurekleriniz varmis be!!!

"hayat guzeldir" diye bi fim var,tavsiye ederim,izleyin:)

Not:sizin yurekleriniz bes para etmez:D
 
Katılım
14 Mar 2006
Mesajlar
193
Cezerye "Hayat Güzeldir" filmini izlemenizi tavsiye ederim demiş.Ordan aklıma geldi.

Sene 1999.Bundan 7 sene önce.Yanımızda o zamanın sevdiceği var.Çok güzel bir film var gelsene izleyelim diyor.Gidiyoruz eve.CD player nerede o zaman.Takıyoruz cd-roma başlıyoruz bilgisayarın 15 inch ekranında filmi izlemeye.

Yaşımızda daha genç o zaman.Okul biteli 1 sene falan olmuş.İşe girmişim.Elim biraz para görmüş.Gencim güzelim hesabı yani.Kıza da aşığım."Neyim varsa al götürsünler benden" kadar romantiğim,ciddiyim.Filmi izledik.Film gerçekten harika.Bir kaç damla yaş falan da gelmedi değil gözlerimden.

Tabi insan hemen kendine uyarlıyor.Ulen bizimkiside işte böyle bir aşk,bitmeyecek diyosun.Sonra askerlik zamanı geliyor.Gül gibi işini anında bırakıp gidiyorsun.Öyle ya askerliğini yapmaya kız vermezler.Derhal soluğu içtimada alıyorsun.Askerlik bu he diyince gidip gelemiyorsun ki.Gelsen de herşey bir anda normale dönmüyor ki.

Tabi askerlik dönüşünden sonraki 6 ayı ve esas bizim filmin sonunu yazmıyorum.Özellikle hemcinslerim tahmin etmişlerdir.

O gün bu gündür aşka gönül vermem aşka inanmam.Ha birliktelikler,sevgiler,paylaşılanlar yine güzel fakat aşk .......

Nereden aklıma getirdin şimdi cezerye ya.
 
Katılım
30 Mar 2006
Mesajlar
933
hala askin kuvvetine inaniyorum:D valla ne mutlu bana:) ic huzurumu dusunsenize...
para halt etmis askin yaninda..siz race motoru olanin sevgilisi olur diosunuz:D:D guluyorum ya size sadece. mal mulk ile ask arayanlar.... pueee....
bana beni sevenin limuzinini gosterdiler zamaninda, azicik bile irgalmadi. isaret parmaklarinin ucuna bakmisim da gormusum.umrumda olmaz asik degilsem kimse. ve .ktrsn parasinin arkasina saklananlar.. yureksizleeeeeeeeeer.......

para sonludur, ask sonsuz (bir matematikci gozuynen:D)
 
Katılım
16 Tem 2006
Mesajlar
136
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
puhahahaha.doğru teşhis :rendeer:
 
Katılım
29 Tem 2006
Mesajlar
670
valla bence para olması lazım cunku bi kızla gezcen para yok napcan.Kızların %85 i bence paraya geliyor yani İstanbul dakilerin cogu oyle.Yok ben oyle diğilim diye biri varsa cıksın ama sorarım sevgilin seni bi yere götüremesse sana hediye almassa onla aç karnına dolasırmısn diye sorsam kabul edermi!Yani sonuç olarak ben parayı seçiyorum arkadas.Ayrıca kızlar üstünde adam gibi şeyler olmayana bakmıyor onlarda paradan geciyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst