günümüzde para her ne kadar her kapıyı açıyor gibi görünsede açamadığı kapılarda var, gerçek aşkı istiyorsan parayla alamazsın, istediğin yanında şık güzel görünümlü biraz aptal ( genelde erkekler zeki kadınlardan hoşlanmaz) bir bayanla gezmek eğlenmek ve hayatını yaşamaksa evet para önemli ama gerçekten sevmek sevilmek istiyorsan paranın önemi yoktur, hayatını idare edebilecek kadar kazanmak yeterlidir.
artık erkek kazansın bayan yesin çağı çoktan geçti, bu nedenle erkeğin paralı olması bir bayan için çokta önemli değil eğer ciddi bir ilişki istiyorsa..
evet artık genç nesil kadın erkek farketmez hayatını yaşama gününü gün etme gençliğini doyasıya yaşama taraftarı, erkek paralı olsun onu bir bara götürsün lüks otomobillere bindirsin (hava atacak ya kendi gibi düşünenlere) onun için yeterli, erkek içinse yanında güzel taş gibi bir hatun olsun oda kendince havalara girsin yeter ve hal böyle olunca sevgiden bahsetmek olmaz, sevgi farklı bişey lüks yerlerde yemek yemek lüks arabalarda gezmek yada taş gibi hatunla olmak değil, böyle düşünenlere saygı duyarım.
çok erkek arkadaşım var tanıdığım, birçok kız için neler düşündüklerini bilirim belkide bu yüzden bu kadar soğuk bakıyorum günümüz ilişkilerine, evet sadece karşılıklı çıkara dayalı, ben çok paralı erkekten korkarım güven vermez bana çünkü her istediğini elde etmiştir çoğunlukla ve nasıl bir hayat yaşayacağı belirsizdir. Çünkü doymuştur herşeyden artık elindekiler mutluluk vermez ona ve başka yönlere sapar.
ama gerçekten seven parasını değil yüreğini ortaya koyan insanlar olduğuna inanıyorum. birkaçgün önce hastaneye arkadaşımın yanına uğradım nöbetçiydi acilde, orda boyacı tulumu giymiş ayağında terlikler olan ki hava soğuktu bir bey vardı yanında eşi sanırım tansiyonu çıkmış sıranın onlara gelmesini bekliyorlardı eşine sıkı sıkı sarılmış alnına öpücük kondurup ona destek olmaya çalışıyordu.
İŞTE SEVGİ BUDUR parayla alınacak bişey değil, geçinebilecek kadar para yeterlidir.
ayrıca erkeğin parasına güçüne sığınan ACİZ KADINLARDIR.