Aşk Böyle bir şey işte!... Arkadaş bırak motosikletini gözlerini veriyor

Siz olsaydınız aynı şeyi yaparmıydınız?

• Kullanılan toplam oy
    37
Arkadaşlar Çok duygusal bir klip ve türkçe müzik ile süper olmuş.
[yt]apkV4eoCFrk[/yt]

Siz olsanız aynı şeyi yaparmıydınız?

Moderatör tarafında düzenlendi:
wala bunu çook önceden, izlemiştim :) Herkesi bilemem ama koLay koLay kimse yapmaz bunu :cherry: ben iki gözümü vermem ama tekini verebilirim beLKi :)

belli olmaz valla...2 göz zaten olmaz ne gerek var...tekini eğer çok seviosam veririm...o yuzden hem evet hem hayır

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gercekten süper acaba sarkı kimin

gercekten süper acaba sarkı kimin

Aynen izledikten sonra bende şarkının peşine düştüm ve buldum.Almanya'da yaşayan dört arkadaşın kurduğu Anılar diye bir grup...
www.anilar.de bu parça sitelerinde mevcut.Download edemiyorsun ama kısayola ekledim ordan dinliyorum:cherry:

Arkadaşlar anket açtım ankete neden katılmıyorsunuz?::deliir::

Son düzenleme:
hımm tabi tabi benim en büyük aşkım motosiklet aşkı anca ona veririm oda belki ha bence saçmalık

anlicanız bunlar reklam kokan hareketler bunlara gerenk yok haha

Ben eşime değil gözümü canımı dahi veririm.
Hem onun için Hemde "O"'nun rızası için canımı dahi veririm..............

güzel bir çalışma sana katılıyorum CERRAHI sevdiğim kıza değil gözümü istesin canımı onun için feda ederim...

Şarkı berbat yaaaaa, o ne öyle, bütün duygusallığımı aldı götürdü yemin ederim.. Başka şarkı bulamamışlar mı ? Orjinalini tercih ederim... Türkçe versiyon deyince akla hemen arabesk geliyor tabii, duygusallıktan anladığımız bu..
Yapmaya gelince de gerekirse canımı veririm aşkıma....

bunu yapmaya değecek bi kızın karşıma çıkacağına inanmıyorum ki biz iki tekere hayatımızı emanet ediyoz aşkımıza etmişiz çokmu

bu ne ya kızın gözüne geliştirme banyosu dökülüyo körmü oluyo muhahaha, suyla yıka geçer bişi olmaz nıhahaha, ayrıca o banyoyu açık bırakamazsınız hemen bozulur, zaten güvenlik bandı vardır falan filan, türk filmi olmuş bu tam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar