Aşk Böyle bir şey işte!... Arkadaş bırak motosikletini gözlerini veriyor

Siz olsaydınız aynı şeyi yaparmıydınız?

• Kullanılan toplam oy
    37
Şarkı berbat yaaaaa, o ne öyle, bütün duygusallığımı aldı götürdü yemin ederim.. Başka şarkı bulamamışlar mı ? Orjinalini tercih ederim... Türkçe versiyon deyince akla hemen arabesk geliyor tabii, duygusallıktan anladığımız bu..
Yapmaya gelince de gerekirse canımı veririm aşkıma....

Tubiş Slow müzik diye bir sınıf var. Sanırım senin bundan haberin yok... bu parçanın neresi Arabeks yaa:queen: aşk olsun tubiş::yanliss:
Bu parçaya da duygusal demiyorsan ne diyeyim ben sana daha:silent:

Şarkı berbat yaaaaa, o ne öyle, bütün duygusallığımı aldı götürdü yemin ederim.. Başka şarkı bulamamışlar mı ? Orjinalini tercih ederim... Türkçe versiyon deyince akla hemen arabesk geliyor tabii, duygusallıktan anladığımız bu..
Yapmaya gelince de gerekirse canımı veririm aşkıma....

Ya sen de bişi beğen yaaa :p:p:p:p:p

bu ne ya kızın gözüne geliştirme banyosu dökülüyo körmü oluyo muhahaha, suyla yıka geçer bişi olmaz nıhahaha, ayrıca o banyoyu açık bırakamazsınız hemen bozulur, zaten güvenlik bandı vardır falan filan, türk filmi olmuş bu tam..

Romantizmin içine etmesen olmaz dimi :queen:

Tubiş Slow müzik diye bir sınıf var. Sanırım senin bundan haberin yok... bu parçanın neresi Arabeks yaa:queen: aşk olsun tubiş::yanliss:
Bu parçaya da duygusal demiyorsan ne diyeyim ben sana daha:silent:

Hımmm slow müzik...
Bir kaç parça söyleyeyim o zaman..
Candan Erçetin ; Sensizlik / Hayranım Sana
Sezen Aksu ; Vazgeçtim / Gitme / Sen Ağlama (bütün parçaları)
Nilüfer ; Unut Gitsin
İzel ; Kıyamadım

gerçekçi olmak gerekirse bende yapardım aynısını ve gerekirse canımıda verirdim. bence sevgi de budur zaten!!!!

agladımm :salut:
durun yaa durun hemen dalga gecmeyın aglamadım delı mısınız erkek adam aglar mı :p
gercekten ama aglamadım :)

Ben de begenmedim işte oh olsun!

Duygusal da bulmadım ; sadece bu gözlerimdeki yaşlar da nedir ?

:salut:

Ben bunu daha öncede izlemiştim...
Ama bilemiyorum böyle bişeyi yapabilir miyim?

Son düzenleme:
Arkadaslar klip süper.Senaryoyu düşünen harika bulmuş. Amma bi kadın için asla böyle bişi yapmam çünkü değecek kadın yok.Ta ki ben 60 yaşıma geldiğimde hala elimi tutacak kadar beni seven biri yanımda olursa ona zaten can feda.Şahsi görüşüm kadınlar menapoza kadar tamamen hormanlarının ve iç güdülerinin etkisi ile yaşıyorlar(Alfa dişi olmak,üremek,çiftleşmek).Yani yeşil gözlerime yazık olur.

barisozcetinden alıntıdır
bu ne ya kızın gözüne geliştirme banyosu dökülüyo körmü oluyo muhahaha, suyla yıka geçer bişi olmaz nıhahaha, ayrıca o banyoyu açık bırakamazsınız hemen bozulur, zaten güvenlik bandı vardır falan filan, türk filmi olmuş bu tam..
zuhahaaaaa katılıyorum ben şimdiki kızların hiçbirine vermem herhalde bellli mi olur denk gelir biri...

bu bir klipte olsa insan sevdiğine neden canımm der... çünkü canı olduğu için.. ona canını bile verebilir...tabiki bu sevgiye layık birisi olursa..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar