aşırı yakıt tüketimi.

Ole sey olurmu yahu. O buji kafasinin o hale gelmesi motorda kesinlikle bi sorun oldugunun gostergesidir. Buji kafasi o haldeyse subap baslarinin halini sen dusun artik. Belkide subaplarda kacak vardir ondan cok yakar.sen istedigin kadar ayar yap. Subaplar sikistirma sirasinda kaciriyorsa cok yakar. Buji kafasi o hale geldikten sonra kesinlikle motor kafasini acip temizlemen lazim subap kapaklari daha beter durumdadir. Benzini degistir bakalim belki benzin kotu.benzin normal olqbilir ama o buji kesinlikle normal degil benden demesi.

Son düzenleme:
Ne yani 1500 kmdeki motora sekman pistonmu yapıcaz :) çok kurcalamaya gerek yok ya iyi bole zaten yaz tatillerinde kullanıyorum senede 3 ay falan.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:43 ----------

Ha bu arada dün solemeyi unuttum sübaplarada baktırdım dün sentil ile ölçtü ve ayarların iyi oldunu söledi zaten geri kapağı kapadı herhangi bişey olsaydı söylerdi zaten demekki bi sorun yok daha öncede başka bi ustaya subap ayarı yaptrmıştım oda subaplarda bi sorun var demedi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar