Asıl motosiklet kullanmamak çılgınlık (KAMPANYAYI PAYLAŞIN)

Birden bire heyecenlandım....

süper bir fikir olmuş.... aynı şekilde bende POSTER vs istiyorum!!!!!!!!

basın-medya alanında yardım edebileceğim ne varsa yardıma her zaman hazırım!!!!!

HER ZAMAN DESTEK!!!! TAM DESTEK!!!!!

Harikaaaa olmuş Tebrikler... :rendeer: :rendeer: :rendeer: ::alkiis:: ::alkiis:: ::alkiis::

Tebrik ederim..bir yerlerden başlamak gerekiyor,önemli olan dikkat çekip ilgiyi artırmak..insan ilgisini çeken bir şey hakkında bilgi sahibi olmak isteyecektir..talep olursa karşılık verecek insanlarda çıkacaktır,kanun koyucuda kayıtsız kalmayacaktır,motosiklet kültürü olanda..

Motor kullanımı daha yaygın hale gelirse nispeten iyi olur. Ama Hindistan Çin gibi olacaksa olmasın daha iyi. Bilinçlenme konusu birazda biz kullanıcılara düşüyor. Öğrendiklermizi aktarırsak yeni kullanıcılarda bilinçli olur. Motosikletle hiç alakası olmayan insanların bile sordukları herşeyi yanıtlıyorum. Sanırım ''motosiklet kültürü'' de böyle böyle oluşan birşeydir.

Bu çok iyi olmuş. Motosikletleri tanıtmak olduğu kadar, motosiklet.net'i de tanıtıcı olmuş.

güzel bir kampanya böyle kampanyaların sayısını arttırmak lazm.. hatta maillerde yönlendirebilirzi birbirimize.. umarım faydası olur..
scuderia06 dı galiba mrb sende biraz olumlu olsan güzel olurdu. arkadşların dediği gibi az laf çok iş eğer eksikleri görüyorsan ne ala onları elinden geldiğince kapat ;) ve kampanyalara biz motosikletlilr destek olmucakta minübüsçülermi destek olucak :D neyse kib..

Hep destek, Tam destek :cat:
Umarız gerekli kitlelere sesimizi duyururuz....::meleeek:::meleeek:::meleeek:

patron bide paylaş butonu yapsan da benim gibi üşengeçler için iyi olmazmıydı :D

güzel bir kampanya insanları bilinçlendirmek motosiklet kültürünü düzgün bir şekilde ögretmek lazım.bence bazı arkadaşlar söyleniyorlar haklı oldukları konularda var tabi ama şehir baz alarak söylemesi yalnış.ankarada yok mu sanki terlikle motor süren yoksa sizin şehir çok mu gelişti.
diğer konu aslında ehliyeti olmayana motosiklet satmayın kardeşim.ver eğitimi kontrol et ondan sonra sat motorunu.

çoğu kişinin bizim hakkımızdaki görüşü değişir inş.:)

Son düzenleme:
Özellikle görseller çok çok dikkat çekici ve başarılı.. amacına ulaşmış görseller ile amacına ulaşacak bir kampanya olacak umarım!

Bence çok güzel bir kampanya elimden gelen desteğide vermeye hazırım.Çok teşekkür ederim patron.
Yanlız aklıma takılan bir soru:'Biz bu kampanyayı yapıp herkesi motosiklet kullanmaya teşvik edersk o zmn bizimde arabalardan bir farkımız kalmaz' gibisinden bir kaç soru.İnş. halkımızı bilinçlendiririz ve yine 4 tekerlerden üstünlüğümüz ve dayanışmamız devam eder :)

Ayakta alkışlıyorum :cat: emeği geçen ve geçecek olan herkesi canı gönülden kutluyorum:rendeer:
Bu belki çok küçük bir adım. Ama gelecekteki Türkiye motorcuları için çok büyük bir adım:cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar