aşık olmamalıydı...(M)

büyük umutlarla başlamıştı yeni okuluna... sürekli okul değiştiriyor ve geçmişi ailesi hakkında kimse birşey bilmiyordu...

ilk 4 ayını geçirdiğinde herkes ona alıştı ve bütün okulca tanındı...

ve klasiktir ki aşık oldu....

aslında aşk onun yaşadığı ilk deneyimdi çünkü onun için aşık olunan değerler çok farklıydı... hayatını birisi için adamak onun için boş ve gereksiz bir zanaatti ....

buu yüzden aşkını kalbine gömmek istedi ama ne ypaarsa yapsın hayat onu bırakmıyor sürekli sevdiğinin yanına çekiyordu...

ocak ayının dayanılmaz soğuğu olmasına rağmen o gün sadece güneş vardı sadece güneş...

hayatının dönüm noktasının bir ocak soğuyla birleşeceğini nereden tahmin edecekti ki....

sürükleniyordu aşk ile...

ne kadar uak durmaya çalışsa da sevdiği ona aşkını ilan etti... beyni ne derse mantığı ne derse desin hayalleri hareketleri onun tersini yapıyordu...

ve yeni bir ilişkiye başladılar...

herşey çok masum ve güzeldi... dile kolay bu ilişki her türlü zahmete karşı 2 yıl sürecekti...

o herşeyden vazgeçti...

birinci yılı doldurduklarında aklında sadece o kız yüreğinde sadece iki çift YEŞİL göz vardı...

belki siyasi ve ideolojik fikirleri yüzünden kız ile ve ailesi ile ters düşüyordu ama genede seviyordu..

hani derler ya

''biz ayrı dünyaların insanıyız''

herşey güzel giderken meydana gelen sağlık sorunları herşeyi alt üst etti ama bu sadece basit bir sorundu...
ailesinde yaşadığı depremler onun artık evinde kalamayacğaının göstergesiydi..
evi terketti...
her gün sevgilisini götürdüğü durağa gidip bir gün bekledi ama ne gelen oldu ne giden...

defalarca düşündü ölümü geceleri bağırdı sokaklarda kollarından kanlar aka aka
ama kız destek olamadı onun o yılgın halinde başka uğraşlarla ilgilendi .... ve en sonunda bıraktı...
yıkıldı... o an ölmek istedi olmadı...

dayanmalıydı...

yaz geldi ....

uzaklaşmak gerekiyordu herşeyden...
okuduğu okul gereğiyle yaz stajı yapması gerekiyordu o ise elinde telefon bir kere çalmasını bekliyordu geceler saatler günler haftalar

olmuyordu

o dizeler geldi aklına
'' unutulmak inan bana yok olmak''

anladı artık
nefes almak değilmiş yaşamak...

devamını da ekleyeceğim arkadaşlar...

Dakka bir goL bir açmıssın enteresan bir konu :) TeşekkürLer :cherry:

Dakka bir goL bir açmıssın enteresan bir konu :) TeşekkürLer :cherry:

:)

rica ederim...

enterasan ama yaşayan için çok acı bir anı bu devamını yazmaya gücüm yetmedi... ama yarın yazarım büyük ihtimalle...

aslında korktum ağır tepkiler alırım dalga geçilir diye ama olmayacak gibi görünüyor :)

o ben değilim kaç kere söyleyeceğim ....

en iyisi nickimi değiştirmek sanırım

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şu konuya bi açılık getirelimm ya:p

tamamen bir isim benzerliği olmuş arkadaşlar kusuruma bakmayın nick seçerken her zaman kullandığım nicki bu forumda kullanamadım özel bir sebepten ötürü aklıma geldi ama yanlış bir seçim yaptım :(

yazıya güzel diyenlere de rica ederim...

devamını yazacaktım da işten güçten yazamadım.. özür dilerim...

tebrik ederim arkadaşım..

Çok hoşuma bitti. Hem bu yazının hemde bunun gibi güzel yazılarının devamını görürüz umarım

sanırım arkadaş son yazısının bittiğinden beri aynı şelkılde beklıyor,
tel çalsada yazıyı tamamlasam diye,

dostum senin adına üzüldüm doğrusu:D:D

Telefon çalmıyorsa sen çaldıracaksın değil mi?
Sonuç değişmeyecektir.
Sadece zamanını değiştirebilirsin...

sevdi sadece vazgeçmeden...

ama dönülmüyordu ona dönmüyordu sevdiği... dönmeyecekti

telefonu çalmadı ama yılmadan bekledi en sonunda kendisi aradı...

uzun yalvarmalar sonuç vermedi hasta idi daha da hastalandı ağırlaştı 3 gün= 6 kilo verdi

devam etti ağladı günlerce fayda etmedi yüzünün gülmesi birşey ifade etmiyordu...

geri geldi şehrine

okuluna başlayınca belki döner dedi...

dönen meğerse onu görünce çevrilen yüzler olmuş sadece

gün geçtikçe yapılanları öğreniyor insanların aslında gerçek yüzlerinin olmadığını en yakınının bile senden uzak olabileceğini öğreniyordu...

sevdiği yalvardığı insanın kendine çok büyük hatalar yaptığını öğrendi...

en sonunda yıldı bir tarafı vazgeç artık derken diğer tarafı yokolsun hayattan diyordu..

ortasında kalmıştı siyah ile beyazın siyahı seçerse karanlığa gömülecek beyazı seçerse zaten kararmış hayatıyla orayı da mahvedecekti...

halbuki o küçük bir tekneydi büyük sularda işi yoktu dalgalara göğüs germek büyük gemilerin işiydi

boyundan büyük işlere kalktı ve sonucuna katlandı.

ona destek çıkan arkadaşlarından biriyle sevgili olduğu iddiası oluşunca mahvoldu... eski sevgilisinin ona kapattığı kapılara kilit vurmasının üstüne

eskiden yaptıklarını yeni öğrenmek dayanılmaz bir hal almıştı bu hayat...

bir kez kaçırmıştı pin ucunu...

herşeyin bir yalandan ibaret olduğunu öğrenmek

Sana sadık kalamadı sözünü duymak ....

Yaşanıldıkça aktaracağım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar