AS150-12 veya KB150-9 alacağım lütfen tavsiyede bulunun

Arkadaşlar malum maddi sıkıntılardan dolayı yıllardır motosiklet sevdamızın önüne sed geçtik sonunda para ayırıp biriktirebildim, 2500 tl bütçem var bu paraya AS150-12 veya KB150-9 almak istiyorum param yetmezse geri kalanı borç alarak karşılarım, sizce hangisini alayım, sizce AS150-12 mı KB150-9 mı daha iyi lütfen yardımcı olun çevremde motosikletten anlayan pek insan yok ve doğrusu ben de pek anlamıyorum bu motorlar nasıl yakar, fazla sorun çıkartır mı, hangisi daha sağlam tavsiye ve yorumlarda bulunursanız çok sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

AS150-12: http://www.asyamotor.com.tr/content/view/53/56/

KB150-9: http://www.kubamotor.com/new2/tr/modellerimiz/touring/kb150-9

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:08 ----------

beyler tavsiyede bulunacak olan yok mu?

13 ay önce ben de senin durumundaydım. gidip mondial 150 zc aldım. benden sana tavsiye lütfen yamaha ybr 125 al. yağını benzinini koy gez. inan motor zevkini öldüren tek şey her gün her hafta sorun çıkarmasıdır. mesleğin ne bilmiyorum ama "altın bilezik" olarak ikinci mesleğini motosiklet tamirciliği olmasını istemiyorsan da çin malı alma.

çin malı alıp da kalitesiz parçalarla, deneyimsiz ve para için babasını bile satabilecek insanlarla muhatap olma.

çin malı aldığında seneye bu motosikletin gücü sana yetmeyecek ve yeni motor alırken 2500 liraya aldığın motoru 1000 liraya ancak satabileceksin.

oysa ybr alsan en fazla 200 tl zararla satarsın. ybr hem kendi ucuz, hem sorun çıkarmaz, sorun çıkarsa bile yedek parçaları çok ucuz + bir ton yan sanayisi var.

kardeş yamaha 125 ybr almayı ben de bilirim ama bütçem yetmiyor ben sıfır almak istiyorum ama yamahanın 2.ellerine bile 3.5 civarı istiyorlar ben asyanın veya kubanın bahsettiğim 150 lik modellerini almayı kafaya taktım ikisinin de sıfır modeli 2.5 milyar civarında ve bana göre ama ikisi arasında seçim yapamadım bana bunlar hakkında bilgi verebilecek ve hangisini seçmem gerektigi yönünde tavsiye verebilecek bi arkadaş yokmu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar