[Artvin - MT]

ARTVİN İLÇELERİ hangi ilçedensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    41
Evet kuymak kilo aldırır dishy arkadasim.Demek sende Alanbaşı köyündensin umarım birgün tanışırız.
Ya bak şimdi canım nasılda kuymak çekti üüüfff ananemin yaptığı kuymağı özledim beee.Neyse şu an yanımdaki küme ilen(cevizli sucuk) köy özlemi gidericez artık.Bide kızılcık pestili,ha bide dut pestili :cherry: :queen:

Neyse arkadaşlar umarım hepinizle bir gün tanışma fırsatımız olur.

Kalın sağlıcakla :) :) :)

Dishy arkadaşım
yav senin soyadın Aykan mı ? Ya varya akraba çıkıcaz he.Söyle bakim kimleri tanıyosun Aykanlardan.Hay allah tesdüfün böylesi yanii .Bizim köyden motor sevdalısı bir bayan varmıdır diye merak ederdim hep ....Dur şuraya becerebilirsem bir resim koyayım bakiim tanıyabilicekmisin burayı

Evet Aykan :) Ama kimseyi tanımam...:rendeer:

slm ben orhan bu site nasıl bana anlatcak olan var mı burdan zor olur heralde msn den konuşalım ama boşuboşunu eklemesin herkez anlatcak olan eklesin
bekliyorum

anlatcak olan ya ne olur nasıl bi site

anlatcak olan ya ne olur nasıl bi site

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
grdm

Artwin güsel yer miş.. Bi gidip görmem lazım kar yağmadan!
ben artvine baraj inşaatının ordan bakmasını çok sevdim resmini bile çektim sitede var altımdaki motorla 2 kere geldim artvine samsun tarafindan ve ardahan şavşat tarafından yani artvin kesin görülmesi gerekir.:cat: :cat: :bounce:

ben artvine baraj inşaatının ordan bakmasını çok sevdim resmini bile çektim sitede var altımdaki motorla 2 kere geldim artvine samsun tarafindan ve ardahan şavşat tarafından yani artvin kesin görülmesi gerekir.:cat: :cat: :bounce:

sana zahmet resimleri eklermisin:silent: herkes görsün:cat: ana sayfaya baktınızmı:silent: yeni resimler ekledim:cat: ne güzel memleket :rendeer: :rendeer: :rendeer:

1. sayfadaki resmi görenler görmeyenlere söylesin :queen: :queen:

artvin ilçelerinden toplanalım burada...
ben borçkadan yasin :rendeer:
ozkansava
akalteke
trinacria
nuwamda
cakalaz
dishy
irre
lewane_lee
akalteke
sinans
bacardi_turk
Tayfur_x-81
ufuk23
TİFOSO
noname
başka artvinli dostlarınız varsa ARTVİN MT ye bekleriz arkadaşlar:cat:

Artvin

Artvin ili, yüksek rakıma sahip illerimizden biridir. Dünyanın en hızlı akan ırmaklarından biri olan Çoruh Irmak'ı ilin ortasından geçmektedir. Tatil rehberi olarak, ilin inanç turizmi ve başta rafting olmak üzere doğa sporları turizmine uygun olduğu ifade edilebilir. Gürcistan ile sınırı olması itibariyle bir sınır ilidir.

Plaka Kodu : 08

Telefon Kodu : 466

İlçeleri : Ardanuç, Arhavi, Borçka, Hopa, Murgul, Şavşat ve Yusufeli.

Komşuları : Adana ili, Ardahan, Erzurum, Rize, Gürcistan ve Karadeniz tarafından çevrelenmektedir.

Havaalanları : Erzurum ve Trabzon'daki Havaalanları kullanılmaktadır.

İlgi çekici yerler ve tarihi eserler : Artvin (Livana) Kalesi, Şavşat (Satlel) Kalesi, Ardanuç (Gevhernik) Kalesi, Ortacalar Merkez Camii (Arhavi ilçesi), Muratlı Camii (Borçka ilçesi), Esenköy Camii (Murgul ilçesi), Kocabey Camii (Şavşat ilçesi) Demirkent Camii (Yusufeli ilçesi), İskender Paşa Camii ve Türbeleri (Ardanuç İlçesi), Altıparmak (Barhal) Manastır Kilisesi Camii (Yusufeli ilçesi), Hamamlı (Dolıshana) Manastır Kilisesi (Merkez), İşhan Kilisesi (Yusufeli ilçesi), Yeni Rabat Kilisesi (Ardanuç ilçesi), İbriga Şapeli (Borçka ilçesi), Tibeti Kilisesi ( Şavşat ilçesi), Köprülü Kilise ( Şavşat ilçesi), Porta Manastır Kilisesi (Merkez) Dörtkilise Manastırı (Yusufeli ilçesi), Berta Köprüsü, Ortacalar Çifte Köprü, Çelebi Efendi Çeşmesi, Hopa- Kemalpaşa Plajı, Hopa Kopmuş Plajı, Arhavi Plajı, Yusufeli - Kaçkar Turizm Merkezi - Yaylalar Köyü, Kafkasör Turizm Merkezi (Kafkasör Yaylası), Borçka - Karagöl, Şavşat - Karagöl, Ardanuç - Babilan Yaylası, Çoruh ve Barhal'da Rafting, Çoruh Nehri ve Vadisi, Altıparmak (Barhal) Çayı, Güngörmez Suyu, Borçka Karagöller, Şavşat Karagöl, Kaçkar Sıradağları.

ardanuc2.jpg

ardanuc3.jpg

borcka2.jpg

arhavi2.jpg

arhavi6.jpg

borcka3.jpg

borcka5.jpg

borcka8.jpg

hopa3.jpg

yusufeli3.JPG

çoruh nasıl ama
yusufeli6.JPG

yusufeli7.JPG

resimleri herkes görsün:cat:

Son düzenleme:

Cry

Selam vay sizi milliyetçi artvinliler..Bende ARDAHANLıyım Olaaaa Ardahanlı yokmu Lamazi Biciler sizi:mrgreen:

niye öyle dedinki yasin :bounce: ?Kendisi söyledi kimseyi tanımadığını ..e bizde farklı bişey demedik.Bu arada 1-2 fotoda bende var sana göndersem eklermisin foruma ...[/QUOT

şaka yaptım gülme resmini koydum şaka yaptığımın anlaşılması için :queen: bu gülümsemeyi ekledim. fotoğrafı yolla ben eklerim:cat:

Selam vay sizi milliyetçi artvinliler..Bende ARDAHANLıyım Olaaaa Ardahanlı yokmu Lamazi Biciler sizi:mrgreen:

hoş geldin artvin mt ailesine :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
Hopa'da 5 yıl kaldım.Artvin ve ilçelerini ,doğal güzelliklerini karış karış gezdim.Artvin doğumlu değilim.Ancak ekmeğini yedik ve suyunu içtik.Bu vesileyle bir parça oralı sayılırız.Orada yaşamış biri olarak hermese çağrım.Artvin ve ilçelerini mutlaka görün.Antalyaymış,Marmarismiş geçin bunları.Ömrünüzde bir kere olsun gidin ne demek istediğimi o zaman anlarsınız.

Hopa'da 5 yıl kaldım.Artvin ve ilçelerini ,doğal güzelliklerini karış karış gezdim.Artvin doğumlu değilim.Ancak ekmeğini yedik ve suyunu içtik.Bu vesileyle bir parça oralı sayılırız.Orada yaşamış biri olarak hermese çağrım.Artvin ve ilçelerini mutlaka görün.Antalyaymış,Marmarismiş geçin bunları.Ömrünüzde bir kere olsun gidin ne demek istediğimi o zaman anlarsınız.

hoş geldin:rendeer: anlattıklarına katılıyorum,yaşanbilir:cat:

slm millet uzun zamandır yoktum nasılsız görmeyeli özledim baya:salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar