[Artvin - MT]

ARTVİN İLÇELERİ hangi ilçedensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    41
artvin ilçelerinden toplanalım burada...
ben borçkadan yasin :rendeer:
ozkansava
akalteke
trinacria
nuwamda
cakalaz
dishy
irre
lewane_lee
akalteke
sinans
bacardi_turk
Tayfur_x-81
ufuk23
TİFOSO
noname
Cry
teserg
aydemir
Angel_devil

başka artvinli dostlarınız varsa ARTVİN MT ye bekleriz arkadaşlar:cat:

Artvin

Artvin ili, yüksek rakıma sahip illerimizden biridir. Dünyanın en hızlı akan ırmaklarından biri olan Çoruh Irmak'ı ilin ortasından geçmektedir. Tatil rehberi olarak, ilin inanç turizmi ve başta rafting olmak üzere doğa sporları turizmine uygun olduğu ifade edilebilir. Gürcistan ile sınırı olması itibariyle bir sınır ilidir.

Plaka Kodu : 08

Telefon Kodu : 466

İlçeleri : Ardanuç, Arhavi, Borçka, Hopa, Murgul, Şavşat ve Yusufeli.

Komşuları : Adana ili, Ardahan, Erzurum, Rize, Gürcistan ve Karadeniz tarafından çevrelenmektedir.

Havaalanları : Erzurum ve Trabzon'daki Havaalanları kullanılmaktadır.

İlgi çekici yerler ve tarihi eserler : Artvin (Livana) Kalesi, Şavşat (Satlel) Kalesi, Ardanuç (Gevhernik) Kalesi, Ortacalar Merkez Camii (Arhavi ilçesi), Muratlı Camii (Borçka ilçesi), Esenköy Camii (Murgul ilçesi), Kocabey Camii (Şavşat ilçesi) Demirkent Camii (Yusufeli ilçesi), İskender Paşa Camii ve Türbeleri (Ardanuç İlçesi), Altıparmak (Barhal) Manastır Kilisesi Camii (Yusufeli ilçesi), Hamamlı (Dolıshana) Manastır Kilisesi (Merkez), İşhan Kilisesi (Yusufeli ilçesi), Yeni Rabat Kilisesi (Ardanuç ilçesi), İbriga Şapeli (Borçka ilçesi), Tibeti Kilisesi ( Şavşat ilçesi), Köprülü Kilise ( Şavşat ilçesi), Porta Manastır Kilisesi (Merkez) Dörtkilise Manastırı (Yusufeli ilçesi), Berta Köprüsü, Ortacalar Çifte Köprü, Çelebi Efendi Çeşmesi, Hopa- Kemalpaşa Plajı, Hopa Kopmuş Plajı, Arhavi Plajı, Yusufeli - Kaçkar Turizm Merkezi - Yaylalar Köyü, Kafkasör Turizm Merkezi (Kafkasör Yaylası), Borçka - Karagöl, Şavşat - Karagöl, Ardanuç - Babilan Yaylası, Çoruh ve Barhal'da Rafting, Çoruh Nehri ve Vadisi, Altıparmak (Barhal) Çayı, Güngörmez Suyu, Borçka Karagöller, Şavşat Karagöl, Kaçkar Sıradağları.

ardanuc2.jpg

ardanuc3.jpg

borcka2.jpg

arhavi2.jpg

arhavi6.jpg

borcka3.jpg

borcka5.jpg

borcka8.jpg

hopa3.jpg

yusufeli3.JPG

çoruh nasıl ama
yusufeli6.JPG

yusufeli7.JPG

Son düzenleme:
Ben Bursa'lıyım ve Bursa'da Borçka'lı ve Artvin'li sayısı çoktur.Hadi Bursa'da oturan Artvinli'ler neredesiniz.Hayırlı olsun arkadaşım.Selamlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun. . .

SeLam Ben de artvin Esenkıyılıyım Herkese seLam. Zonguldak'da olmama rahmen, bi parçamda artvinlidir. İstersen 1/2 şeklinde listene yaz :p

yok mu başka artvinli yaw:silent: bu kadar mı artvinli var burada:cyclopsan
ağaç olduk yaw hadi bekliyorum...

Selam arkadaşlar..Rize liyim..turkiye deil mi..hepimiz kardeşiz..ha artwin ha rize,ha urfa ha edirne ...herkese kazasız sürüşler diliyorumm...

yaw dishy vardı bi zamanlar ama şimdi nerde o da artvinli ama gözükmüyor...

Başlığınız hayırlı olsun :cat:

Nerde karadenizli motor tutkunları??? Hadi arkadaşlar giren msj atmadan çıkmasın Ltfn...

Ben Artvin'li değilim,doğma büyüme Antalya'lıyım.Babam Artvin'li en son 3 yaz önce gelmiştim.Bu yaz gelicem inşallah görüşürüz,ama merkeze...:cat:

Ben Artvin'li değilim,doğma büyüme Antalya'lıyım.Babam Artvin'li en son 3 yaz önce gelmiştim.Bu yaz gelicem inşallah görüşürüz,ama merkeze...:cat:

Nasıl oluyor o ben Artvinli değilim babam Artvinli. Ne yani ben İstanbulda doğdum diye buralımıyım. "Hadi canım sende"

Artvinliyim hemde ağababası ben istanbulda doğmak değil dedem burda doğsa gene Artvinliyim derdim

Antalyalıymış peh

Nasıl oluyor o ben Artvinli değilim babam Artvinli. Ne yani ben İstanbulda doğdum diye buralımıyım. "Hadi canım sende"

Artvinliyim hemde ağababası ben istanbulda doğmak değil dedem burda doğsa gene Artvinliyim derdim

Antalyalıymış peh

Hayatım da sadece bir kez gittiğim o da 4 gün kaldığım bi yer.Haritada ki yerinden başka birşeyini bilmediğim bir yere memleketim diyemem ben.Dersem bu aldatmacadan başka birşey olmaz.Akdeniz kızıyım ben,huyum da suyum da Akdenizlilere özgü.Karadenizlilerin hiç birşeyinde almamışım..

Antalya'lıyım,burda doğdum,burda büyüdüm,buranın suyunu içtim..:bounce:

hayırlı olsun :rendeer:
bende trabzon
kabul oluyo mu? :)

Hayatım da sadece bir kez gittiğim o da 4 gün kaldığım bi yer.Haritada ki yerinden başka birşeyini bilmediğim bir yere memleketim diyemem ben.Dersem bu aldatmacadan başka birşey olmaz.Akdeniz kızıyım ben,huyum da suyum da Akdenizlilere özgü.Karadenizlilerin hiç birşeyinde almamışım..

Antalya'lıyım,burda doğdum,burda büyüdüm,buranın suyunu içtim..:bounce:

Artvin'lisin işte sus bakem :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar