[Artvin - MT]

ARTVİN İLÇELERİ hangi ilçedensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    41
Arkadaslar merhaba

baslıgı henuz yeni gordum ben de Artvin liyim,yalnız daha hic gitmedim daha dogrusu babam ve sulalem Artvin li,Nufus cuzdanımda Artvin İl Merkez İlçe Bakırköy koyu yazmakta, yalnız sizin anketinizde Merkez ilçe goremiyorum,

Gaziantep İl Temsilcisi
nerdesınız artvin lıler elint , cakalaz yapın bir gezide görelim artvinın balta gırmemiş ormanlarını, yaylalarını ,dogasını bu guzel memleketı saklamayın bızden Artvin mt ye sevgilerle Gaziantep mt...:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Artvin MT, hepinize merhaba.. Ben Cem Burak Rize'den.. Artvin Rize fark etmez.. Gezici ve gidiciyiz zaten.. Herkese iyi günler hayırlı yolculuklar..
Rize'ye yolu düşen olursa aynen misafirimsiniz.. beklerim.. :cat:

hoş geldiniz arkadaşlar, bu arada kısmetse kasımda askerim hakkınızı helal edin

watch

penguen horan tepiyo çok komik:queen:

watch

FOLKLOR EKİBİ

watch

Son düzenleme:
29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:

...Tüm MT ARTVİN ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:

Saygılar...
========= muratgergerli=======

arkadaslar benim usta birligim artvin merkez bu ayın 29 da teslim olucxam ama 2 gün önceden eşimle beraber geliyorum. artvinde motorsikletli arkadaşlarla buluşmak isterim numaram 0545-277-6499

mugla mt den selamlar :wiinkk:

bekle beni artvin seni fethetmeye geliyorum :)

Artvin' de doğdum, Artvin' de büyüdüm veeeeeeeee halen daha Artvin' de yaşıyorum...... son nefesime kadar da yaşamaya devam edeceğim inşallah...l. herkeze selam... :mrgreen:

Alun size bi tane daha Artvin li. Arhavi li olsa olur mi ? Olur der iseniz şayet İSTANBUL / BÜYÜKÇEKMECE de sizleri bekliyorum...(Kurbanı olurum taşımın toprağımın. Şu zalim kaderim olmasa.)

arkadaslar benim usta birligim artvin merkez bu ayın 29 da teslim olucxam ama 2 gün önceden eşimle beraber geliyorum. artvinde motorsikletli arkadaşlarla buluşmak isterim numaram 0545-277-6499

mugla mt den selamlar :wiinkk:

bekle beni artvin seni fethetmeye geliyorum :)

Anlaşılan askerlik değil bedava tatil yapacan. Hadi oflu olduğun için kabul ettik.
Şimdiden hayırlı teskereler..

Son düzenleme:
:rendeer: :rendeer: :rendeer:

[PANKART]Artvin MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...

Kazasız bol keyifli sürüşler..:cat:
_______________________________________________________________Murat GERGERLİ[/PANKART]

.

Bu Artvin bi zamanLar hep gündemdeydi :) Şimdi kimseler yok :cyclopsan

Tüm artvin mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım. nice bayramlara.
adana mt. :rendeer:

Adana İl Temsilcisi
Artvin Mt'nin Yeni Yılını En Içten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

İyi akşamlar baktım ses seda yok bi bızıklayım dedim şu sayfayı :)
Artvinli kardeşlerim nerelerdesiniz?

sssllllmmmmlaarrr...hhheeyyytttt beeee karagölde atabarıııııı.......yaşasınnnnn şavşatttttt...yaşasın artvinnn yaşasın vatanımızzzzzzzz.....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar