Artistlik icin kaski caddede koluna takanlardanmisiniz ? o zaman bakin !

çok şükür bugüne kadar aman aman ciddi bir kazam olmadı ama geçenlerde kız arkadaşımla birlikte geçirdiğim kazayı burada anlatmıştım sizlerede. (Kadın sürücü hatası tabii ki)

O kazada kafamı çok sert bir şekilde yanda parketmiş bir araca geçirdim. Eğer kafamda kask olmasaydı ya travma geçirir, yada çok feci şekilde yaralanırdım! (Allah korusun)

Siz siz olun (mümkünse fullface) kaskınızı eksik etmeyin dostlar! Biz sevenlerinizi düşünün!

Hepinize selamlar ;)

artistik yapmak icin bu kaski taksinlar hicbirsey olmaz :mrgreen:

_44229147_helmet_pa300b.jpg

Ben artık yatarken de kask takarım.. Bu ne yaa..

Motosiklet.net açıldığı anda kaskı takmak lazım.. Neme lazım..

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Bence de güncel. :):cat: Sabitlenmesi hiç fena olmaz aslında.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
fotolar harika.(yani dramatik anlamda)
insanın wallpaper yapası geliyo.teması çok kuwetli.açıklamalar olmasa da ...

daha dün akşam çarşıya iniyom , polis karakolunun önünde Mondila kn 150 ve ayağı sarılmış birini gördüm . hemen gittim yanına geçmiş olsun felan .Öğrendimki kaza olmuş karakol önünde.Uzman çavuşun biri karakolun arayolundan zınk diye yola atlayınca motorcunun biri artçısıyla hafiften gömmüş arabaya.artçıda bişey yoktu ama kullananın sol ayağından bayagı bi kalkmıştı deri ve kaskı parçalanmıştı.Motor yan yattığında kullananan kafasını yere vurmuştu.Kendi ağzından sözünü aktarıyorum :Eger kask olmasaydı kafamı yerden kazırdınız !!!

ben de dün ucuz atlatılmış bir kaza geçirdim, detaya inmeyeceğim ama yaklaşık 50 km hızla perde duvara kafa attım denebilir.

kafamın zonklaması hala devam ediyor ama tek bir çizik olmaması kaska baglı. eger yaz gunu deyip full koruma olmasaydı üstümde, kafam ortadan ikiye ayrılmış heryerim parça pinçik olmuştu muhtemelen. allah kimseye vermesin.

ben de dün ucuz atlatılmış bir kaza geçirdim, detaya inmeyeceğim ama yaklaşık 50 km hızla perde duvara kafa attım denebilir.

kafamın zonklaması hala devam ediyor ama tek bir çizik olmaması kaska baglı. eger yaz gunu deyip full koruma olmasaydı üstümde, kafam ortadan ikiye ayrılmış heryerim parça pinçik olmuştu muhtemelen. allah kimseye vermesin.

dostum sana geçmiş olsun , ucuz atlatmışın , işte bir kask gerçeği daha ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
fotolar için güncel+++++ SABİT......:cat:

Yahu bende antalyadaki ss kullanıcılarını anlamıyorum. piyasa ya altında cbr1000rr varya altında parmak arası terlik kot lacoste t-shirt kolundada en baba kask. kafasında değil kolunda. off off piyasa ya .

Forumdan Uzaklaştırıldı
yakışıklı ss ci abilerimiz kask takmaz sebebi ise onları salak beyinsiz göstermesi saçlarının bozulması..

Kola kask neden takılıyor birde?
Bilezik mi bu :p

Kollarını da kırmak için :) :(
Kask kolda iken; Ne şekilde düşülürse düşülsün, direkt kol kırılması! Makaslama yapıyor çünkü.

Beyin insanın en önemli ve hasarının giderilmesi en güç organ.. Bu konuda bilinçlenmeli insanlar... Bir yakınım kazada kafadan aldığı darbe sorsasında görme duyusunun çoğunu yitirdi... Doktorların dediği: Gözü sapasağlam, sorun beyinden kaynaklanıyor, ameliyat yapılamaz.

Motoru ilk aldığım günden beri kasksız hiç kullanmadım. Herkes bunu alışkanlık haline getirmeli 2 sokak da olsa kask takılmalı KAFAYA arkadaşlar

güncel.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar