Herkeste senin gibi para yok..... Vardıda kullanmadıkmı?....:wiinkk::bounce::bounce:
:mrgreen:aynen katılıyorum parası olan konuşuyo tabı:mrgreen:
Herkeste senin gibi para yok..... Vardıda kullanmadıkmı?....:wiinkk::bounce::bounce:
:mrgreen:aynen katılıyorum parası olan konuşuyo tabı:mrgreen:
katılmamak elde deıl bılader safabet kask taksan neden dandık kask takıonuz derler sormazlar ınsana ne zorluklarda yasadıgını![]()
Ustacım Kaska Biçtiğin değer Kafana Canına Hayatına biçtiğin Değerdir Unutma. Yaşamak için ekmeye para Veriosn dimi ? Suya Yemeğe Buda öyle bişiy Motor tepesindeysen...
abi naptınBu konuyu hep görüp, konuyu açan şahsiyettendolayı hiç girip bakmamıştım. Zira kendisi avatarında tek teker yapmış, kask takmamış, hepimize kötü örnek olmuş, adı yolsuzluklara karışmış, küçükken burnunu karıştırmış, şu anda da sürekli göbeğini kaşıyan bir şahsiyettir
(Bu mesajdan sonra kişilik haklarına tecavüz ettiğim için dava açmaz inşallah)
Gece gece geğiyini bırakırsak, hepimiz bas bas bağırıyoruz kask takalım, kasksın dolaşmayalım diye. Sürekli konular açılıyor, sürekli tekrarlıyoruz, ama yinede çoğumuz takmıyoruz zaman zaman kasklarımızı. Çıplak dışarı çıkamayacağımız kadar kasksızda kullanmamalıyız şu mereti. Üzücü görüntüler görüyoruz, üzücü haberler alıyoruz. ALLAH hepimize akıl fikir versin..
benzinliğin önünde köpeklerin arasına daldığın geceyi hatırlıyormusun ? seninde sonun öyle olabilirdi . demekki bakıp bakıp biraz daha ders almak lazımmış :wiinkk:Lan sinan kaldır şunları adamın kaskla bile motora binmeyesi geliyo![]()
hocam ben hayatımda bir defa bile kask ile motor sürmedim ne olacak benim sonum.Yaşarsam ehliyet sahibi olduğumda takacam![]()