Artık yolda kalmayacaksınız!

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Akşamdan mideyi suyla doldururuz... Sabahta depoyu fulleriz....
İnsanlık yeni bir böbrek iflaslarıyla karşı karşıya kalacak desenize....

Çişe benzine derken eldeki böbrekten olacaz... :queen:

bi mucit su ile giden araba yapmisti bikac hafta sonra petrol krallari adami temizlemisti.bu da fazla yasamis gibime geliyor.bulduysa kendi kullansin el altindan da tanidiklarina satsin daha iyi.yani kara borsa :p

GKN

Benimki 100 oktan, 1 liradan veririm litresini, sıraya girin bakim :p

eyvahhh bu ne muhabbet ya koptum hele bitanesi işe işe git dedi ya yerlere yattım orda

Bunu bi Türk bulsa demediğinizi bırakmazdınız adama. Elin Çin'lisi bulunca olurmu öyle şey demiyo kimse.

benim motor'da 67 oktanın altını yakmıyor :p akşamdan iyi şeyler yemeli sabah oktan yüksek olsun depoya takviye yaparız

yok yok bekletince oktanı artıyor bu meretin nekadar sıkışırsan okadar oktanlı oluyor. :):queen:

way anasını ozaman cok yakıyo ben bu aracı almam diye bişe kalmıycak 2 arkadas cıkacan yola fulle fulle devam et :)

sidik muhabetini geçin en mükemmel enerji önden değil arkadan çıkıyor,dün akşam köfte yedim 3 oda değiştirdim en sonunda balkona kaçtım hava alamıyordum bu gazı enerjiye çevirseler 1 lt osu.uk ile 1000 km gidilir

kadınlar nasıl dolduracak depoyu :queen::queen::queen::cherry:
Türkiyede onunda işbortası çıkar :)) nasıl köprü ğişelerinde ellerinde kgs dolaşıyorlar. Artık ellerine alır dolaşır bizim girişimci işportacılar :p Abula abula diye gezerler peşlerinde

Artık motorun depo yerine kendi depomuzu suyla doldururuz sürekli. Nasılsa ucuz; damacanası 5-6 TL. 2 lt benzin fiyatına 18 lt su. 3'te 1'i çıkarken kesintiye uğrasa, 12 lt yakıt eder. Gerçi her daim su da içemez insan. Artık idrar da kara borsaya düşer bu gidişle, insanlar şişeyle gezmeye başlar bagajda, köprü gişelerde işemek için bekleyen kekolar, idrara su karıştıranlar, bir süre sonra idrar istasyonları açılmaya başlar, vergiler çıkar vs.. Amma hayal kurduk hee.:p

Bu haber dogruysa ben artik belese gezicem yani...:)
Yüppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Her gece depom dolu baba...
ic ic depoyu doldur.... :cherry:

artik wc yasak bana...
bir pet siseye benzinimi dolduruyorum...

Biranin litre fiyati benzinden ucuz olduguna göre artik belese gezicem... :cherry:

Bundan iyisi can sagligi....

Zaten depoya işeyinde gidin demiyor adam, yolda kaldığınızda takviye yapın diyor uyanıklar :)

İyi de bunu babam bana küçüklüğümden beri nezaman uzun yola gitsek söyler...Bende küçükken beni kandırıyor sanırdım. Ve yakıt hücresi felan hiç bahsetmedi doğal olarak çünkü onun zamanında 6-8 silindirli amerikan arabaları vardı. Mutlaka da denemişler demek ki...

Ve bu bilim adamlarına 200bin $ ödül veriliyor öylemi... Ben böyle bilimin içine işiyeyim!:farao:

akşamdan redbull ateş suyu vs içersek bir işemede ne kadar gideriz acaba :cherry:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oss*rugu dogalgaz'a çeviren sistem üzerinde çalışıyorum bende :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:45 ----------

Artık motorun depo yerine kendi depomuzu suyla doldururuz sürekli. Nasılsa ucuz; damacanası 5-6 TL. 2 lt benzin fiyatına 18 lt su. 3'te 1'i çıkarken kesintiye uğrasa, 12 lt yakıt eder. Gerçi her daim su da içemez insan. Artık idrar da kara borsaya düşer bu gidişle, insanlar şişeyle gezmeye başlar bagajda, köprü gişelerde işemek için bekleyen kekolar, idrara su karıştıranlar, bir süre sonra idrar istasyonları açılmaya başlar, vergiler çıkar vs.. Amma hayal kurduk hee.:p

Çok haklısın emre.
Pipiden karbiratör'e birde hortum uzatırız.
Yukarıdan doldur aşşagidan boşalt :cherry:

Napsam Benzin istasyonu gibi Bi insanlar için bedava wc hizmetimi versem ne :) toplatıp satarız dönüşümlü :p

bir arkadaş vardı seneler önce,oturuyoruz 5-6 kişi birden 2 si ayaga kalktı biri pantolonu indirdi diğeri çakmağı çaktı bir alev dedim ne oluyor ,sonra gülmekten karnımız agrıdı :queen: meğer vatandaş çok gaz üretiyormuş :queen:.dedik depola boşa gitmesin arabada kullanırsın abi dedi minübüs mazotlu :p sonra piyasaya gazla çalışan sistem çıktı.demekki muciti böyle deneme yaptı zamanında :queen:
yakında her türlü yakıtla çalışan araç yaparlarda usa ve petrol devleri buna izin vermez milletin döt...ne de kilit vurur sayaç takar :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar