artık normal motora binmekten zevk alamıyorlar

o kadar cık zevk için okadar masraf yapılırmı. yapılırsa hangi bütce ile helikopterler le iskele için malzeme taşınıyor. ve orada o iskeleyi kurmak bile bir sermaye gerektirir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adamlar aşmış olayı :queen:

insan aşaağa bi branda açar dimi motor için
yada okadar iş yapıonuz bi paraşütte motora koyun
yada atladıktan sonra moto üstündeki paraşütün pimini havada çekip öle üstünden atlasaymış motorun
üff hiç kafa yok hiççççç:pr:

O kadar masrafın içinde en ucuzu o motordur.
Kafanızı takmayın boş yere:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben bunu Discovery channel da izlemiştim ilk mütiş adrenalin , benim gözüm motorun üstündeydi hep :) aman gitti parçalandı yazık falan diye söylendim paso :)

şimdi bi küfür basayım dicem bunlara ama ulan o motoru alabilmek için millet neler yaıyor gecesini gündüzüne katıp çalışıp alanlar var sen bi kaç saniyelik heycan için neler yapıosun aynn arkadaşın dediği gibi bi paraşütte ona koyunlar ya da adamın paraşütü çıkarım motora taksınlar adam gitsin gebersin motor yaşasın hayalleri süslesin yada başka bi muhtaca verilsin meselaa ben :)

cok sevdım hadiyin bizde yapalım:queen: getirin bi mobılet

ya bunlar motosiklet tutkunu filan değil bildiğin manyak ben öğrenci halimle bi scooter almak için kı..mı yararken bu motorların böyle harcanması içimi parçaladı

lan biz o motorun hayaliyle yaşıyoruz adamlar aşşağa atıyo yaaa sinir oldum srad a yapılcak şeymi lan o aaaaaaaa kızdım valla:pr:

bi çoğumuzun binemediği motoru herifler uçurumdan aşağı attı yaa yuuhh :cyclopsan

Ülkemizde %80 ÖTV + %18 KDV uygulanmazsa bizde o motoru CBF150 fiyatına alabiliriz. Bu yaz tatillerinde tüm gurbetçilerin audi bmw mercedes ile gelmesinden belli zaten. Şimdi kiralık diyeceksiniz, aramızda kaçını günü onları kiralamaya bile yeter? Araç ucuz olunca kirasıda ucuz oluyor, hem kendi aracıyla gelenlerde çok. Neyse Ülkemizde insanlar gününü bitirebilmeye, aç karınlarını doyurabilmeye çalışmakla meşgul edilir hale getirildiler. Bu yüzden belgesel kanllarında izlediğimiz bu görüntüler ve hayvanlara İnsanlardan daha güzel sağlık hizmeti uygulayan kişileri görebiliryoruz. Oysa birçoğumuz karnını doyurabilmekle çabalar hale getirildiği için bu tip videolar çok uzak geliyor.

şimdi bi küfür basayım dicem bunlara ama ulan o motoru alabilmek için millet neler yaıyor gecesini gündüzüne katıp çalışıp alanlar var sen bi kaç saniyelik heycan için neler yapıosun aynn arkadaşın dediği gibi bi paraşütte ona koyunlar ya da adamın paraşütü çıkarım motora taksınlar adam gitsin gebersin motor yaşasın hayalleri süslesin yada başka bi muhtaca verilsin meselaa ben :)

gerçekten katılıyorum paraşütü motora taksalarmış en sonunda da adamın resmini koysalarmış:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar