artık evleniyorum:tüm mt ailesi davetlidir

Allah mutlu etsin bir ömür boyu inşallah.Tebrikler güzel evletlar nasip eylesin:rendeer:

hadi bakalım sende katıl evliler kulubüne :wiinkk: ben eşimle motorun üstünde çok mutlu oluyorum inşallah sizde aynı şekilde 3. şahıslardan uzak seviyeli saygılı ve bi ömür boyu sürecek bi evlilik yaşarsınız!

bu arada darısıda olmayanlara :wiinkk:

faruk Kardeşim, allah mesut etsin, tamamına erdirsin, bir yastıkta kocayın işallah:rendeer:
düğününde derneğinde, hiç olmaz ise Nikah Töreninde bulunmak umudu ile:rendeer:

Tebrikler Allah mutlu mesut etsin bir ömür boyu mutlu olursunuz inşallah...

vayy kardeşime bak be...ulen valla kış mış araya düğünüde kaynattın...hızlı çocuksun vesselam...

Allah tamamına erdirsin...sağlıklı mutlu günler dilerim...gelirmisin dersen zor be abi...artık yiğenimizi görmeye geliriz seneye...:queen:junıor faruk...:cherry:

bir ömür boyu mutluluklar.herşey gönlünüzce olsun.sevgilerle...:rendeer:

Allah mutluluğunuzu daim etsin, bir yastıkta kocatsın.. Ömür boyu mutlu mesut bir yaşam paylaşmanızı dilerim..

öyle duayla olmaz pınar kardeşim hele bi düğüne gelin,duayı orda edersiniz.:queen::queen:

Keşke ama ümmet abi sen biliyosun benim ne gıcık bi işte çalıştığımı...
Son yıllık izinlerimi de seninle son görüştüğümüz olay için harcamış bulunuyorum. Yani üzgünüm gitmek isterdim ama elimde olmayan sebeplerden ötürü gidemiyorum...:salut:

bi ömür boyu mutluluklar.....kucak dolusu:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Faruk kardeşim çok sevindim bu habere,müstakbel eşine ve sana ömür boyu
mutluluklar dileriz,allah bir yastıkta iyi ve kötü günlerinizi paylaşmayı nasip etsin.
Mükerrem-Hakan ÇAĞIN:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

Keşke ama ümmet abi sen biliyosun benim ne gıcık bi işte çalıştığımı...
Son yıllık izinlerimi de seninle son görüştüğümüz olay için harcamış bulunuyorum. Yani üzgünüm gitmek isterdim ama elimde olmayan sebeplerden ötürü gidemiyorum...:salut:

evet biliyorum pınar ,yoksa sende isterdin böyle mutlu bir günde aramızda olmayı.ama olsun bizim gönüllerimiz bir canınmız sağolsun.

allah bi yastıkta kocatsın abi :bounce: bu arada bende uşak eşmeliyim ama denizlide okuyorum eşmede olursam inşallah gelirim düğününe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar