Artçının uykusu

Geçen sene benimde başıma geldi yiğenim bizde kalacaktı (9 yaşında) iyi dedim annesine kalsın yarın kahvaltıdan sonra getiririm gece saat 1:30 oldu ağlamaya başladı anneme gidecem diye amca beni nolur eve götür dedi iyi dedim annesini aradım uyumayın biz geliyoruz dedim bindik motora yarı yola geldi motor yalpa yaptı anlamadım devam ettim sonra tekrar yalpaladım bu seferki baya ciddiydi elimi arkaya attım ufaklık yan yatmış durdurdum motoru uyumuş zavallım çok korktum uyandırdım usulca amca geldikmi dedi yok dedim uyanık dur deponun üstüne oturacaksın dedim jinlununda depo bir kişilik koluk gibi ellerinide aynalardan tutturdum yavaş yavaş gittik eve eğer arkamdayken düşseydi ailesine ne derdim bilmiyorum

ya bana enterasan geldi aslında bu başlık...
yani 2 yorum yaptım ama asıl içimdekini dökemedim..
Artçının uyumasının ne kadar tehlikeli olduğu gayet açık ortada!!
Hızla gidildiğini varsayarsak arkadaki de uyusa düşse sonuç ne olacak?

Düşme sonucu ile ilgili izmirde böyle bir olay olmuştu.Ama sürücü sarhoş ve farkında değildi.

Hukukcu değilim ama galiba adam yaralamak veya öldürmekten yargılanırsınız.

Bunları göz önüne alırsanız arkanıza artçıda alırsınız.

Düşme sonucu ile ilgili izmirde böyle bir olay olmuştu.Ama sürücü sarhoş ve farkında değildi.

Hukukcu değilim ama galiba adam yaralamak veya öldürmekten yargılanırsınız.

Bunları göz önüne alırsanız arkanıza artçıda alırsınız.

E bende onu diyorum...
Arkanzd biri varsa soorumluluğunuz var demektir..
Hem motoru kullanmanız önemli hem de artçınızın deneyimi...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
phto0019smallhc0.jpg

Bergama gezisinde Mehmet (boy) ve eşi Leyla. Uzun yol yorucu oluyor.

boy olsa bende uyurum:mrgreen:
Birde eşinin rahatlığıından ve deneyiminden de haberim var:cat:
Böyle kullanıcı ve artçı olursa timamdır...
Ama bilinçsiz olanları var işte adam alkollü, kız düşüyo...:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uyumamak lazım en sağlamı o:cat:

bencede

soğuk tiril tiril havada nasıl uyuyosunuz acaba 12 saatten fazla uykusuz kaldığınız için olabilirmi??

yinede dikkat edin benim basıma gelmedi ama düşersek kendime değil artcıma üzülürüm..

ALLAH saklasın..

ss ile 15 saatte 660 km yapıp gecedende uykusuz olunca çok güzel uyunuyo vallaha iki kere uyumuşummm:)

ayıp ettin engin abim tek olurmusun hiç:) yazın bursa-çınarcık yapıyoruz kırmızı ısıkta durdum hanıma seslendim nasılsın yoruldunmu diye ses yok bi baktım ki benim hatun uyumuş:) bursaya varınca söledim hala kendi bile inanamıyor:) ne konforlu makinaymış bee su benim daelim özledim valla keske satmasaydım:(

valla abi sana katılıyorum,daelim bazen arada o kadar rahat ettiriyoki,banada rehavet çökmüyor değil..zira olimpostan antalyaya doğru giderken (sıcağın etkisiyle birazda) kemer civarında resmen uyudum..hatta yoldan çıktım filan ama allahtan sakat bişey olmadı..şu an S2 lerin ikinci el fiyatları çok uygun,belki ilerde tekrar alırsın..
bu arada bence artçının uyuması son derece tehlikeli,motorun ağırlık dengesine ters etkileri olabilir..belki ancak goldwing olursa bende belki uyuyabilirim arkada hehhee:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar