Artçı Ayaklık Sorunu

Motosikleti
Forza 250
Selamlar,

Yaklaşık 15 gün önce Arora 50/125 CC motorsiklet alarak bu camiaya ben de katıldım :)

1500x1500_thumb_st03843.jpg

Sürekli forumları ve diğer bilgi kaynaklarını takip ederekte bu sürede kendimi biraz geliştirdim. Fakat artçı ayak koyma yerine bir çözüm bulamadım.

Arora Safari 50/125'lerde artçı ayak koyma yeri Vespa Primavera ile aynı ve çok kullanışsız. Artçı ayağını koyduğu zaman sürücünün düşük hızlarda artçının ayağına takılarak dengesini kaybetmesine sebep olabiliyor. Bunun haricinde artçı için de hiç konforlu bir konumda değil bi ayak koyma yeri.

Scherm%C2%ADafbeelding-2024-01-29-om-15.33.55.png

Vespa için bir çözüm üretilmiş

H4d49799f28b8402384952ee065b20b44m.jpg

Fakat Vespa için üretildiğinden dolayı fiyatı Türkiye'de 3.000 - 4.000 arası değişiyor :)

Bu ayaklık sorunu diğer düşük cc uzak doğu motorsiklet üreticilerinde de var ama bu konu hakkında hiç bir başlık ve bilgi bulamadım.

Bu sorunla daha önce karşılaşan ve çok daha uyguna çözen var mı?

En son çare olarak lazer ile 2-3 mm lik bir sac kestirip o saca universel bir artçı ayaklık takabilirim diye düşünüyorum ama o da çok uğraştıracak ve maliyeti hakkında pek bi bilgim yok.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
Forza 250
Motosikleti
Ns200 15"
Benim için yeterli olmuyor ki bu konuyu açmışım. Başka yapmamı istediğin bişey var mı ?? 🤣
Motosikleti artçı olarak mı kullanıyorsunuz :D? Yani oraya pek bi eklenti yapamazsınız yapsanızda at üstünde sinek gibi olacak, böyle durumlarda ben arkamdakine (ayağını geri çek la) diyerek işi çözüyorum :D. İsterseniz artçıyı değiştirin veya motosikleti karar sizin :D.

Motosikleti artçı olarak mı kullanıyorsunuz :D? Yani oraya pek bi eklenti yapamazsınız yapsanızda at üstünde sinek gibi olacak, böyle durumlarda ben arkamdakine (ayağını geri çek la) diyerek işi çözüyorum :D. İsterseniz artçıyı değiştirin veya motosikleti karar sizin :D.
Dediğiniz çok doğru artçı zaten birazcık iç bacaklarını çalıştırsa ve tutamaklardan kendi hafif aşağı çekse pek bir sıkıntı olmaz ki çoğu scooterdeki yolcu pegleri salonda yatan iç güveyi için sipsi kadar ek çıkartılan çek yat gibidir , binen artçı emanetliktir

Thailandlılar dışında , onlar 1.55 olduğu için onlara monkey bike bile goldwingdir

Ne yazık ki hayır.
Bu arora safari 125 pro'nun artçı ayak koyma yeri. Motor üzerindeki konumu ve tasarımı tamamen farklı.

3_ld3f7a.jpg
Artçı almamak veya artçı aldığınız da ona motosiklette çalışan bir İŞÇİymiş gibi davranın. Sonuçta kendisini ücretsiz bir yerden bir yere götürüyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar