Hadi canım =)
Senin R6' ya da flaşör takımı yerleştirelim yeşil yelek filan malum yavaş gidiyosun dikkat çekmen lazım :queen::queen::flower::flower: :rendeer:
Hadi canım =)
Yavaş iyidir,sende çok hızlı gitme ki, ilerleyen zamanlarda da birlikte sürebiliyor olalım
![]()
Merhaba,
Aklıma geldi , fikir olması açısından .. Forumdan Sinan Er 'in konusu idi.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/142479-biara-bende-motorun-arkasinda-bu-sistemi-dusunmustum.html
Kazasız belasız.
Sol elimle dur işareti yapıp şağ şeride geçiyorum sinyal vererek yine sol elimle buyrun deyip yol veriyorum
yapacak birşey yok
Geçen biri dibime girdi korna çaldı. Ne var diye sert bi şekilde elimi kaldırdım üstünede uzunca korna çaldım.Kendisinin nasıl bir eşşeklik ettiğini ve benimde sinirlendiğimi anlamış olacak ki hiç tepki vermeyip uzaklaştı =D haklıyken atarlanmak işe yarıyo bide kask vs olunca kimse kavgaya yanaşmıyor dayak yeme korkusuna =)
Öyle durumlarda sağa sinyal verip hafifçe kaz kapatıyorum, yavaşlayıp duruyorum, bir sigara molası, devam.
Bir kez arkamdan gelen sıfatsız sol şerit boşken dayadı kornayı, sıkıştırdı geçti, ilerde ışıkta durdu. Bende yanına durup indim motordan. Bütün yıl edeceğim küfürlerin hepsini ona edip motoruma bindim, bir daha önüme geçmedi.
şeritte ne işin var sıyrılıp geçicen herkesi zaten dicektim ki sezonluk motorcu olduğunu söylemişinbu sezonu atlatırsan bidaha ki sezona çok var kafan rahat yaşarsın :mrgreen: