Siz Olsaniz Ne Yaparsiniz
günlerden bi gün çok acil bi isim çıktıı ofistende çıkamıyorum isler yığılmıss. Arkadasıma tlf açtım sana yakın sen yaparmısın dedimm odaa ne demek arkadasım yaparım dedi.. neyse allah razı olsun halletti isi. Aksam yanına uğradığımdaa konustuk felan evraklarımı aldım vermediii... Hoooop kardesim o kadar kolaymııı ben senin isini hallettim sendee motoru vereceksin biraz turlayacağım dedii. yok olmazz motordan baska bisey isteee sigara alamıym vs dedimm. olmazz illahı motora kullancamm kullanmayı biliyorum diyincee istemeye istemeye verdimm motoruu. aradan vakit geçtii gitti gelmez uçtu konmuzz. bi sürü sonra geldii kan ter içindee geldiii motoru park etti geldi yanımaa kardes bekle hemen evden evrakları getireyim dedii bende tamam dedimm.. eve gidince süphelendim motora bir makayım dedimm.arkadan baktım sağdan baktım soldan baktım ön tarafa gelincee birde ne göreyimm çamurluk kırılmışş 1 tana civata tutuyoo...sinirim bozulduuu bisey demedim. gelmesini bekledim geldi evrağı verdiii beni öptüü hadi görüsüürüz kardes dedii... daha çok sinirlendim..

r:
sonra dedimmki
UĞUR BİSEYİN VARMI BİSEY OLDUMU DEDİİMM.
ODA BANA YOOO NE OLSUNKİİ DEDİİ.
BENDE DAYANAMAYIP.. YA BANA BİSEYOLURSA DEDİ..
NASIL YANİ DEDİ.
MOTORU NEREYE ÇARPTIN DEDİM.
SÖYLE Bİ BAKTI...
SEYYY KANKAA KUSURA BAKMA SÖYLİCEKTİM UNUTTUM DEDİİ. ARKADAN MİNÜBÜSE ÇARPTIM DEDİ..
BENDE NİE BANA SÖYLEMİYORSUN BEN BU SEKİLDEE BİLMEDEN YOLA ÇIKIP GİTSEMM ÇAMURLUK ÖNEMLİ DEĞİL FREN BÖLÜMÜNDEE BİSEY OLSAA Kİİ OLMUŞŞ GİDİP MOTORUMA GÜVENİP GAZA YÜKLENİP BASSAM NE OLURDU DEDİMM..
SUSTU KALDIII..
SİNİRLENDİMM GİTTİM
ÇAMURURLUĞU DEĞİSTİRDİM AMAA HALA DİREKSİYONDA BİSEYLER VAR SANIRIM..:salut: