Arkadaşlarim Motorumu Istediklerinde Onlari Kirmadan Nasil Hayir Diyebilirim???

veripte kotu olacagina verme kotu ol..kardes...unutma at , avrat ,silah paylasilmaz demis atalarimiz...o halde niye motorunu veriyon..

benim de motorum var kardesiminde..ve ben zorda kalmadikca onun motoruna dahi binmem..o da benim motoruma binmez...

Son düzenleme:
vedat kaya' Alıntı:
ne yani yeni tanıdıgın biri istiyoda sende veriyormusun..
ana döverim len parçalarım len..
o kişiyi elimden zor alırlar..
buda isteyeceklere örnek olur..
taaam taaam istemiycez motorunu:cherry: :p

trenox' Alıntı:
taaam taaam istemiycez motorunu:cherry: :p

iste iste bak bak saçlarım şimdiden diken diken oldu..
yok beee bakma öööyle yazıyom..
yoksa senden degerlimi yanii..
insanları kırmamak lazım..
ne var düşersen götürüp yaptırırım senide vururum o kadar..
:queen: :queen:

bak kardeşim söyle sen eskiden bir ata sözü vardı at avrat silah verilmez diye şimdiki at yerini motorlar aldı söyle arkadaşına verilmez diye kısaca okadar basit

vedat :cherry:
şöyle olabilir;
a- ya motorun güzelmiş bi tur ver de bineyim canım çekti?
b- abi içten çift triptonik vites var bunda kullandın mı daha önce.?
a- hmmm.normal sanmıştım ben ondan şeetttim. neyse.
( hayatında böyle bişey duymadığı için bozuntuya da vrmemek için anlamış gibi yapar ve kullanamayıcağını düşünüp vazgeçer)
:cherry:

trenox' Alıntı:
vedat :cherry:
şöyle olabilir;
a- ya motorun güzelmiş bi tur ver de bineyim canım çekti?
b- abi içten çift triptonik vites var bunda kullandın mı daha önce.?
a- hmmm.normal sanmıştım ben ondan şeetttim. neyse.
( hayatında böyle bişey duymadığı için bozuntuya da vrmemek için anlamış gibi yapar ve kullanamayıcağını düşünüp vazgeçer)
:cherry:

yok yaaa..
ya benim arabada triptonik ben anlarım derse..
vurmak için seni nerede bulucam..

vedat kaya' Alıntı:
iste iste bak bak saçlarım şimdiden diken diken oldu..
yok beee bakma öööyle yazıyom..
yoksa senden degerlimi yanii..
insanları kırmamak lazım..
ne var düşersen götürüp yaptırırım senide vururum o kadar..

abi konuyu batırdın yaa. verme kımseye motorunu :wiinkk: :wiinkk:

annem / babam kızıyor.. erkekliğe yediremem ayagına yatma sana motoru onlar aldı :D

vedat kaya' Alıntı:
yok yaaa..
ya benim arabada triptonik ben anlarım derse..
vurmak için seni nerede bulucam..

yok abimillette o kadar cok cene var kı artık.. erkek olmadıgını bilsen aşık olacaksın valla yaa.. hayran bırakıolar kendilerine o kadar :queen: :queen:

exile' Alıntı:
annem / babam kızıyor.. erkekliğe yediremem ayagına yatma sana motoru onlar aldı :D
valla motoru ben kendim aldımm.. cayır cayır aylık 250 ytl odıcem die kasıom artık kendimi.. bak bi fikir daha buldum vermemek için.. motorundaha borcu bitmedi.. kimseye veremem arkadasım... kusura bakma nasıl sizce :cat: :cat:

Son düzenleme:
myheart kardeşim ver o zaman motoru..
ne var motorunuz var diye nedir bu kibir yaaa..
insanların yok motoru.. biraz kullansın geri verir..
cık cık yakışıyormu motorcu kardeşliğine bu yaptıgınız..
bide avrupa birliği dersiniz..
almazlar bizi kardeşim bu kafayla..
::evil::

almasınlarr

al bak bu konuyu açmadan once birisine verdim motoru..Konuyu açma sebebim oldu zaten o.. Motor çalışmıomus. şimdi arıo ee dio ben sanayideyim. motor marsa basınca çalışmıo. aküde falan hiç sorun varmıydı daha once.bende yok dedim.korna falan da calısmıo.. kimbilir noldu. ben o kadar zamandır biniorum tık yok.. şimdi adama ne dicem ben. gitmiş sanayiye bakalım da napcak kimbilir.. bundan sonra motoru veren myheartı ....lasınlar... mortalim bozuldu yaa...

Hussarım vardı>>Motorumu birisine ilk kez verdiğimde nerdeyse uçuyordu ve ayağını sıkıştırdı ve fena halde ayağı soyuldu.
daha sonra amcama verdim o da nerdeyse motoru yatırıyordu güçlü fiziği sayesinde son anda tutabildi.
en son kullanan kız kardeşimdi. herkesten iyi kullandığını gördüm....!!!!
ancaaaak bu motoru aldıktan sonra babam gelse vermem.isteyende oldu ama toz konsa canım sıkılıyor !!!! hayatta olmaz :D

myheart' Alıntı:
almasınlarr

al bak bu konuyu açmadan once birisine verdim motoru.. Motor çalışmıomus. şimdi arıo ee dio ben sanayideyim. motor marsa basınca çalışmıo.korna falan da calısmıo.. şimdi adama ne dicem ben. gitmiş sanayiye bakalım da napcak kimbilir.. bundan sonra motoru veren myheartı ....lasınlar... mortalim bozuldu yaa...

üzüldüm.. :salut: :salut:

bende ilk hafta kayınçoya verdim arkasına da oturdum bakalım kullanabişlecekmi diye zannederimki bir aksilik olduğunda müdahale edrim. neyse sen bin motora çalıştır tabi boşta bizim alet, bak dedim aynan araba gibi ama tersini düşün debriyaj üstte vites altta . tamam abi dedi ve bastı gaza aynen tarlaya doğru girdik ve bacakları nasıl kastıysam 2 gün ağrıdan duramadım neyse devirmeden kurtulduk bana söylediği şuydu. abi bu motora ilk ve son binişim olmuştur. mutlu oldum tabi. düşmekten değilde motoru yeni aldım da onun düşmesinden çok korktum
ve bi daha bindirmeyecem dedim kimseyi. şu an da sadece motoru bana satan arkadaş arada bir hava atmaya biniyor

Siz Olsaniz Ne Yaparsiniz

günlerden bi gün çok acil bi isim çıktıı ofistende çıkamıyorum isler yığılmıss. Arkadasıma tlf açtım sana yakın sen yaparmısın dedimm odaa ne demek arkadasım yaparım dedi.. neyse allah razı olsun halletti isi. Aksam yanına uğradığımdaa konustuk felan evraklarımı aldım vermediii... Hoooop kardesim o kadar kolaymııı ben senin isini hallettim sendee motoru vereceksin biraz turlayacağım dedii. yok olmazz motordan baska bisey isteee sigara alamıym vs dedimm. olmazz illahı motora kullancamm kullanmayı biliyorum diyincee istemeye istemeye verdimm motoruu. aradan vakit geçtii gitti gelmez uçtu konmuzz. bi sürü sonra geldii kan ter içindee geldiii motoru park etti geldi yanımaa kardes bekle hemen evden evrakları getireyim dedii bende tamam dedimm.. eve gidince süphelendim motora bir makayım dedimm.arkadan baktım sağdan baktım soldan baktım ön tarafa gelincee birde ne göreyimm çamurluk kırılmışş 1 tana civata tutuyoo...sinirim bozulduuu bisey demedim. gelmesini bekledim geldi evrağı verdiii beni öptüü hadi görüsüürüz kardes dedii... daha çok sinirlendim..:pr:
sonra dedimmki
UĞUR BİSEYİN VARMI BİSEY OLDUMU DEDİİMM.
ODA BANA YOOO NE OLSUNKİİ DEDİİ.
BENDE DAYANAMAYIP.. YA BANA BİSEYOLURSA DEDİ..
NASIL YANİ DEDİ.
MOTORU NEREYE ÇARPTIN DEDİM.
SÖYLE Bİ BAKTI...
SEYYY KANKAA KUSURA BAKMA SÖYLİCEKTİM UNUTTUM DEDİİ. ARKADAN MİNÜBÜSE ÇARPTIM DEDİ..
BENDE NİE BANA SÖYLEMİYORSUN BEN BU SEKİLDEE BİLMEDEN YOLA ÇIKIP GİTSEMM ÇAMURLUK ÖNEMLİ DEĞİL FREN BÖLÜMÜNDEE BİSEY OLSAA Kİİ OLMUŞŞ GİDİP MOTORUMA GÜVENİP GAZA YÜKLENİP BASSAM NE OLURDU DEDİMM..
SUSTU KALDIII..
SİNİRLENDİMM GİTTİM
ÇAMURURLUĞU DEĞİSTİRDİM AMAA HALA DİREKSİYONDA BİSEYLER VAR SANIRIM..:salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
biri motorumu istediği zaman, düşürürsen veya bi kaza yaparsan (sürücüye bişey olmasında)motor senin yenisini isterim,diyorum en azından olma ihtimalinin olacağını düşünüp vazgeçio bidahada istemio.net bi tavrın olacak ki bi daha istemeye yüzü olmasın.sonucta oyuncak değil ki herkeze veresin.en ufak bi çizikte veya darbede kendi değil sen üzüleceksin.

Hiç motor kullanmamış insanların cesaretine şaşırıp kalıyorum. hangi cesaretle motora binmek istiyorlar. işin kötü yanı ne desen vazgeçiremiyorsun..

ama appleworm kardeşim senin başına gelenler motor olayından çok farklı. gerçi arkadaş senin arkadaş ama ben olsaydım çok sert tepki verirdim.

FutureShock' Alıntı:
Şimdi izmir gidebilmem için kim bana motorunu vericek :silent:

YOK ABİ KİMSEYE YOK MOTOR FALAN BUNDAN SONRA... YÜRÜYEREK GİT İSTERSEN AMA YOK.. HİÇ DE ACIMICAM BUNDAN SONRA ACAİP SİNİR OLDUM YAA...:pr: :pr: :pr:

Xmaxman' Alıntı:
Hiç motor kullanmamış insanların cesaretine şaşırıp kalıyorum. hangi cesaretle motora binmek istiyorlar. işin kötü yanı ne desen vazgeçiremiyorsun..

ama appleworm kardeşim senin başına gelenler motor olayından çok farklı. gerçi arkadaş senin arkadaş ama ben olsaydım çok sert tepki verirdim.

KATILIORUM ARKADASIM SANA...

Son düzenleme:
Xmaxman' Alıntı:

Xmaxman tepkim baya bir sert oldu sonradan ama o an olayın soku ilee bisey demedim...Sonra baya bi aramadım konusmadım...adamda değilmis zatenn sonra aramadı bilee motoru ne yaptın ne kadar masraf varmıs bile demedii parasını vermese bilee nezaketen insan bi sorar değilmiii amaa:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar