Arkadaşlarim Motorumu Istediklerinde Onlari Kirmadan Nasil Hayir Diyebilirim???

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başka zaman binersin de en iyi yöntem bu.

Bi aralar çok şikayetçiydim bu durumdan artık artçı bile almıyorum :p Motosiklete bindikçe, motosiklete binmek isteyenleri baştan savma teknikleri de zamanla gelişiyor :cherry:

çok karşılaşıyorum yok kardeş ben motoru kimseye vermiyorum diyorum ısrar edersede umrumda olmaz motosiklet werilmez arkadaş

geçen gün en yakın arkadaşım istedi vermedim şimdi sana verirsem görür duyar çok ayıp olur de ben öyle derdim ama artık kimse isteyemiyor.zamanla öğrendim ki hayatta en güzel şeylerden biri de HAYIR demeyi bilmekmiş ;)

kimseden motor istemem kimseyede motor vermem kardeşim de
ama en yakınımsa bir kaç kişidir o ona veririm o da güvendiğim insandır

Bir malını arkadaşınla paylaşmak veya paylaşmamak dostluğun seviyesini belirlemez, gönül rahatlığıyla hiç bir açıklama yapmadan reddedebilirsin. Yalan söyleme bence, veremem de yeterli, illaki zorlarlarsa da içinden geçen duyguyu paylaş, "içime sinmiyor" de, onlar ısrarcı olursa sen de KESİNLİKLE vermemekte ısrarcı ol ama yalan söyleyerek değil. Çünkü bu senin utanacağın bir ayıbın değil.

Benim motorumu vericegim kişiler bellidir

Ailem deyildir zaten ailem kullanmayı bilmez abimlere vermem 3 tane motor parcaladılar sadece 1 arkadasıma veririm oda normalde takıldıgım tek samimi arkadasım suanda motor kullanmayı bilmedigim halde cıkartıp anahtarı al kardesim sür ögren diyorsa 2012 Ybr ile o adama aynısını bende yaparım Ramazan abi gibi istisnalar haric

Motorumu vermediğim için kardeşim bile darılsa umrumda olmaz. Bıraktığında tek başına ayakta duramayan bir aleti kimseye emanet etmem ben kardeşim.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

olmaz len diyom ben kısaca ya sen hergün biniyon 2 tur atıp gelcem diyolar beni kandırıyolar :) ama bi düşseler bi çarpsalar bütün suç benim en iyisi vermemek motor çok masum gözükebilir ama hiç hata affetmez malesef

Babam dışında kimseye vermiyorum...Babamda nerdeyse 35 senedir motorsiklet sürmekte...
Onun dışında kolay kolay kimseye vermem...Yalan yok düşüp canına zarar gelse bende çok üzülürüm ve ben de pişman olurum bunu karşı tarafa samimice anlatabilirseniz sıkıntı yok...

babamdan başkasına vermem.. onlarında motoru varsa yada birgün olursa sizde aynısını yapın o duyguyu anlasınlar :queen: verse bile motosikletini içi cızzz eder :)

''Çocuk oyuncağı değil'' diyerekten hafif espirili laf sokmayla gazlar ve ortamdan hemen uzaklaşırım:cherry:

Vermem. "vermem" derim olur biter. hiç naz çekmeye gerek yk. motor bu. tek kişiye veririrm o da motosiklet aşkımı, bana bir tur binmeme izin vererek depreştiren kişidir. o kadar :)

Motoru emanet vermekte bi sorun yok fakat kime verdiginize dikkat edin yeterli.

Valla başta bende vermem diyodum kimseye ama şöle bi düşündüm ki bende başkalarının motoruyla düştüm bu yola ki sadece onalra veriyorum motoru şimdi. :) Ama tutup 400 cc 600 cc lik bişi alırsam babama bile vermem :d

diyeceğim tek şey yine buradan öğrendiğim ''MOTOSİKLET DİŞ FIRÇASI GİBİDİR Bİ TEK SAHİBİ KULLANIR'' diyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar