arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim!!!

arkadaşlar öncelikle selamlar ben 2007 model yamaha ybr 125 sahibiyim son günlerde motorumda şu sorun var kontağı çevirip marş düğmesine basıyorum marş motoru gayet güzel çalışıyor ama motor bazen çalışıyor bazen çalışmıyor bujisini daha yeni değiştirdim sorun onda değilmiş aynı sorun devam ediyor yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Akü zayıflamış olabilir belki..

Kocaeli İl Temsilcisi
sevgili arkadaşım seni sorunun büyük ihtimalle endiksiyon bobini ile alakalı bir durumdur yani ateşleme sorunu gibi görünüyor fakat buradan kimse çok detaylı bir şey söyleyemez , ancak genel pratikte cevaplayabilirler, buda derdine çare olacaksa ne mutlu ... kal sağlıcakla..:)

Büyük ihtimalle benzin sisteminde dolayısıyla karbüratöründe bir sorun var. Tam olarak bilmiyorum ama karbüratörden olduğunu söyleyebilirim. Benzin-hava oranın bozulmuş olabilir yada depodan karburatore benzin zor gidiyor olabilir tıkanıklık olabilir.

sevgili arkadaşım seni sorunun büyük ihtimalle endiksiyon bobini ile alakalı bir durumdur yani ateşleme sorunu gibi görünüyor fakat buradan kimse çok detaylı bir şey söyleyemez , ancak genel pratikte cevaplayabilirler, buda derdine çare olacaksa ne mutlu ... kal sağlıcakla..:)

teşekkürler ilgilendiğin için bu parçada sorun olabilir bujiyi çıkarıp marşa basıyorum buji bazen çakıyor bazen çakmıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:22 ----------

Büyük ihtimalle benzin sisteminde dolayısıyla karbüratöründe bir sorun var. Tam olarak bilmiyorum ama karbüratörden olduğunu söyleyebilirim. Benzin-hava oranın bozulmuş olabilir yada depodan karburatore benzin zor gidiyor olabilir tıkanıklık olabilir.

karbüratörde herhangi bir sorun yok benzin hortumunda herhangi bir pislik yok

akü zayıf ola bilir gabriyatore benzin çıkmıya bilir , elektirik merkezinin kablosu çıkmış ola bilir depo çatlak ola bilir benzin çekemez sorun bunlar ola bilir

yapman gerekenleri sırası ile yazıyorum... eline bir adet wd 40 alıyorsun kontağın içine sıkıyorsun.... en az 20 sefer açıp kapıyorsun.... sonra karbüratörü açıp içinde bulunan memeleri temizliyorsun sorun kalmıyor....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar